Klub poslovne odličnosti Domžal in okolice

0
1953

Razkrivamo, da je v sredo, 12. marca, v mesecu, ko nasploh praznujemo, 12 žensk premaknilo okvire v poslovnem svetu žensk ter uradno odprlo KLUB POSLOVNE ODLIČNOSTI DOMŽAL IN OKOLICE.

Zakaj? Ker smo prepričane, da je vzajemna pomoč v poslovnem svetu pomembna. Da je pomembno, da si delimo ideje in vizije ter tako ustvarjamo prijetno poslovno okolje. Ker se bomo tako skupaj veselile kariernih uspehov in ob tem ne čutile zavisti. Naša odličnost izhaja s položajev, ki jih zasedamo v podjetjih, kjer smo zaposlene. Znanja, ki ga pridobimo, nam nikoli ni dovolj. Vračamo se v zgodovino starodavnih znanj in praks. Že stare družbe so spoštovale modrost ženskosti. Ženske so se družile, delile znanje, vizije, celo recepte. Vmes smo pozabile, da je kvaliteta življenja v preprostih stvareh in predvsem v dobrih medsebojnih odnosih. Ženska ustvarja dobro energijo doma in ima v svojih genih zapisano, da deli sebe in se dotika življenja drugih ljudi. To nas pelje v svet, po katerem vsi hrepenimo. Ko se ženske zberemo v skupnosti, nahranimo svojo dušo. Ko je duša sita, smo sposobne premikati mejnike. Zato smo ustanovile klub, kjer bo velika mera ženske energije naredila spremembe v pogledih sodobnega časa. Ker smo prepričane, da svet še ni videl vsega. Skupaj želimo utrditi pot do uspeha.
12. marca 2019 je bila ustanovna skupščina v PGD Homec in s tem se je rodil KLUB POSLOVNE ODLIČNOSTI DOMŽAL IN OKOLICE.

Na naslovni fotografiji: ga. podžupanja Domžal, mag. Renata Kosec, predsednica Zveze tajnic in poslovnih sekretarjev, Suzi Asfour, gostje iz KLUBA POSLOVNE ODLIČNOSTI DOLENJSKE IN BELE KRAJINE ter članice novega kluba KLUB POSLOVNE ODLIČNOSTI DOMŽAL IN OKOLICE.

Da je naš dogodek odlično uspel, se zahvaljujemo našim donatorjem:

Cvetličarni Omers Domžale
Slaščičarni Jurček Domžale

Sadni vrt Mengeš

PGD Homec

Gostinske storitve Femec Ljubljana

Gostinske storitve Gregor Mohorič s.p. Kranj

Uradnemu fotografu kluba, Eriku Žuncu, Domžale

DA NE OSTANE VSE SAMO PRI BESEDAH, JE NA VRSTI PRVO DEJANJE KLUBA
Prvi cilj, ki smo si ga članice novega kluba zadale, je organizacija dogodka za občanke Domžal in okoliških občin, ki sporoča, da SAMO SAME LAHKO POSKRBITE, DA BOSTE DOLGO UŽIVALE V SVOJEM TELESU IN DA JE EDINO, KI GA BOSTE KDAJ DOBILE, VSAJ V TEM ŽIVLJENJU. Danes imamo to srečo, da živimo v času napredne tehnologije in medicina napreduje iz sekunde v sekundo. Na preventivi se dela ogromno, ampak to odgovornost moramo prevzeti same. Zato, drage punce, prijateljice, ženske, dame, prijavite se na delavnico o preventivi. Nikoli niste premlade ali prestare za tako predavanje.

Vabimo vas, da se nam pridružite na delavnici na temo »ZDRAVE DOJKE IN PREVENTIVA«,
ki bo v sredo, 24. aprila, ob 19. uri, v prostorih Knjižnice Domžale.
Predavanje bosta vodila Andreja Rajh, ing. radiologije, in mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekologije in porodništva iz UKC Ljubljana.
Oba strokovnjaka sta poznana tudi kot moderatorja forumov na največjem zdravstvenem portalu MedOverNet, in sicer pod rubrikama Preventivni pregledi dojk in Ginekologija in porodništvo.
Govorili bomo o znanih dejstvih, težavah z dojkami, samopregledovanju in različnih možnostih preventivne diagnostike.
Strokovnjaka boste lahko neposredno med predavanjem tudi povprašale za nasvet, vse poslušalke pa bomo obdarili ter jim omogočili ugodnosti za prvi pregled dojk z metodo BreastScan.
Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da se prijavite na mail: klubposlovneodlicnostidomzale@gmail.com

To bo naš otvoritveni dogodek. Idej imamo še veliko in žene nas močna želja, da združimo ženske z vseh okoliških občin. Če si v tem članku zaznala, da si želiš z nami deliti energijo, biti del novih zgodb, spreminjati poslovno okolje, se povezovati, se nam pridruži na klubposlovneodlicnostidomzale@gmail.com. Prav tako te vabimo, da nas spremljaš na https://www.facebook.com/poslovnaodlicnost/ in na https://www.linkedin.com/company/klub-poslovne-odlicnosti/ .

Avtor članka: Andreja Krasnik, podpredsednica kluba KLUB POSLOVNE ODLIČNOSTI DOMŽAL IN OKOLICE
Avtor fotografij: Uradni fotograf kluba Erik Žunec

Oglasno sporočilo