Kronika policijske postaje Kamnik (od 8.4. do 14.4.2019)

0
1896

08.04.2019
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Policisti so na parkirišču v Kamniku obravnavali prometno nesrečo, kjer je neznani voznik s tovornim vozilom, zaradi nepravilnega premika trčil v nadstrešek trafike. Po trčenju je s kraja pobegnil ne, da bi oškodovancu nudil svoje osebne podatke. Sledi zbiranje obvestil v zvezi izsleditve povzročitelja in ustrezen ukrep po zakonu v cestnem prometu.

VLOM V PODJETJE NA DUPLICI
Na Duplici je prišlo do vloma v podjetje. Ugotovljeno, da je neznani storilec odtujil štiri bakrene cevi. Policisti zbirajo obvestila o dejanju in bodo zoper storilca podali kazensko ovadbo.

09.04.2019
TATVINE V TRGOVSKEM CENTRU
V trgovskem centru Qlandija sta dve neznani storilki izvršili tatvino štirih izdelkov v skupni vrednosti 815 evrov. Policisti zbirajo obvestila o dejanju in bodo zoper storilki podali kazensko ovadbo.

TATVINA V ŽUPNIŠČU
Policisti smo bili obveščeni o tatvini v župnišču, pri čemer je bilo na kraju ugotovljeno, da sta dve osebi prišli do župnika prositi za denar. Župnik je vedel, da bosta denar porabila za prepovedano drogo, zaradi česar je odklonil nuditi denarno pomoč in je osebi pospremil do izhoda, ob vrnitvi pa je opazil, da sta mu storilca v času nepazljivosti odtujila fotoaparat. Policisti bodo zoper storilca podali kazensko ovadbo.

10.04.2019
DRUŽINSKO NASILJE
V Mostah pri Komendi je prišlo do družinskega nasilja moža nad ženo. Policisti so ugotovili, da je moški pri prepiru fizično napadel ženo in jo poškodoval po glavi zaradi česar mu je bila odrejena Prepoved približevanja, hkrati pa ga bodo policisti ovadili za kaznivo dejanje Nasilja v družini.

11.04.2019
INTERVENCIJA NA OBMOČJU KOMENDE
Policisti so bili napoteni na območje Komende, kjer je moški kršil javni red in mir s tem da je vpil na delavce Publicusa, ki so odvažali smeti. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
V naselju Križ smo zasegli neznano zeleno-rjavo posušeno snov, za katero obstaja utemeljen sum, da gre prepovedano drogo. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

PRIDRŽAN PIJAN MOŠKI
Na bencinskem servisu v Kamniku je prišlo do pretepa. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je pijan moški legel v tuje vozilo na bencinskem servisu nato pa se z lastnikom tega vozila sprl. Ker se ob prihodu policistov na kraj ni pomiril in je bilo pričakovati, da bo s kršitvami nadaljeval, mu je bila odvzeta prostost in odrejeno pridržanje do iztreznitve. Prav tako mu je bil izdan plačilni nalog za več kršitev po Zakonu o javnem redu in miru.

12.04.2019
SPOR V PODGORJU
Policisti so obravnavali družinski spor v Podgorju, pri čemer je bilo ugotovljeno, da je sin kršil javni red in mir s tem, da je žalil očeta, zaradi česar mu bo izdan plačilni nalog po Zakonu o javnem redu in miru.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Policisti so imeli v naselju Moste v postopku osebo, kateri so zasegli neznano zeleno-rjavo posušeno snov za katero obstaja utemeljen sum, da gre snov, ki je po Zakonu o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami, prepovedana. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

13.04.2019
KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU NA KMETIJSKEM SEJMU V KOMENDI
Policisti so na prireditvenem prostoru Kmetijskega sejma imeli v postopku dve osebi, ki sta se zapletli v spor z varnostniki pred šotorom, kjer je potekala prireditev oz. koncert. Eden od obeh je pri tem udaril varnostnika, zaradi česar so ga varnostniki zadržali do prihoda policistov, ti pa so mu izdali plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

VLOM V VOZILO V VOLČJEM POTOKU
V Volčjem Potoku je prišlo do vloma v vozilo. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec pristopil do parkiranega vozila in z razbijanjem stekla prišel v notranjost slednjega in odtujil več predmetov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

14.04.2019
TATVINE TELEFONSKIH APARATOV
Policisti so obravnavali tatvino dveh telefonskih aparatov, ki jih je storilec odtujil otrokom na območju Županjih njiv. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here