Izjemen drugi polčas prinesel nove tri točke

0
886
Rumeni bojevniki so v 25. krogu druge slovenske nogometne lige gostili vodilni Bravo in si v izjemnem drugem polčasu priborili izredno pomembno zmago pred samim zaključkom sezone.

Foto: Lado Vavpetič

Za naše fante so od prve minute začeli Adam, Poglajen, Mornar, Brolih, Horvat, Trdin, Cerar, Primc, Demirči, Ahačič in Hajrić. Kljub temu, da so naši fantje v tekmo krenili odločno, so gostje prvi polčas dobili z izidom 0:2. Po dveh prekinitvah sta bila natančna Luka Žinko in Mustafa Nukić, gostje pa so si tako po prvih 45. minutah priigrali lepo prednost.
Kljub rezultatskemu zaostanku se naši fantje niso predali in v drugi del tekme vstopili še bolj odločno. To se jim je prvič poplačalo v  72. minuti, ko je gostujočega vratarja premagal Luka Cerar. Le sedem minut zatem je bil izid že izenačen. Med strelce se je vpisal najboljši strelec druge slovenske nogometne lige – Anel Hajrić. Rumeni bojevniki se niso zadovoljili z remijem. Še naprej so pritiskali na gostujoča vrata, trud pa se jim je poplačal v 87. minuti, ko je Gašper Trdin z glavo naše fante popeljal v vodstvo z rezultatom 3:2. Do konca srečanja se rezultat ni več spremenil, naši fantje pa so tako še drugič v tej sezoni premagali ljubljanski Bravo ter poskrbeli za zanimiv zaključek sezone.

NK KALCER RADOMLJE : NK BRAVO 3:2 (0:2)

Oglasno sporočilo