15. srečanje športnikov in medijskih osebnosti Slovenije

0
2487

V sredo, 22. maja 2019, se je na nogometnem igrišču na Duplici odvijalo 15. srečanje športnikov in medijskih osebnosti Slovenije, ki ga je organiziralo Društvo Dogodek Kamnik skupaj z donatorji. S srečanjem smo želeli pokazati spoštljiv odnos do sedanjih in predvsem nekdanjih vrhunskih športnikov ter njihovih dosežkov. Znano je tudi, da šport krepi vrednote, kot so ekipni duh, prijateljstvo, spoštovanje nasprotnika in pravil, delovne navade, red in disciplina.

Po predtekmi mladih nogometašev NK Virtus in NK Kamnik je bil osrednji dogodek nogometna tekma v malem nogometu na travi, ki se je končala z rezultatom 10:5. Športniki in medijske osebe so bili razdeljeni v dve skupini. Izkazalo se je, da je bila ena občutno boljša, saj je slavila z rezultatom 10:5. Tri in več golov so dosegli Ernest Prišlič, Andreja Mali in Nani Matjašič. Med strelce so se vpisali tudi Tone Zakrajšek, Aco Šušrar, Jaka Hvala, Mirnes Šišič, Matej Kregar in Gušti.

Letos so se dogodku pridružili nekdanji reprezentanti v nogometu, smučanju, smučarskih skokih, biatlonu, smučarskih tekih, hokeju ter glasbeniki, politiki, športni novinarji in drugi: Bojan Križaj, Jani Grilc, Jaka Hvala, Andreja Mali, Klemen Bauer, Matej Tonin, Ernest Prišlič, Darko Domadenik, Gregor Židan,Andrej Lanišek, Aljuš Pertinač, Aco Šuštar, Tone Zakrajšek, Gavrilovič Novica, Stane Kregar, Šišić Mirnes, Janez Kršinar, Strgar Tomaž, Matej Kregar,  Stopar Jure, Nani Matjašič, Miha Guštin – Gušti, Lovro Planko, Jure Grkman, Pavle Juhant, Janez Zelnik, Tomaž Klemenčič, Andrej Omovšek, Tomaž Hrovat, Borut Pangeršič, Franc Pestotnik – Podokničar, Franci Kramar, Dušan Božičnik. Prisotni so s trenutki tišine počastili spomin na prezgodaj preminulega udeleženca srečanj Simona Lorberja.

Uspešno izvedbo prireditve so omogočili: Zavarovalnica Triglav, Borut Pangeršič, Lespal, Pizzerija Gorjan, Roman Zalogar, Jaka bar, Občina Kamnik, Izvirska voda 902, tesarstvo Štebe, Dušan Papež, Goldi, Orijent, Avtoservis Vode. Prireditev je domiselno povezoval Damjan Krmavnar.

Besedilo: Jože Arko
Fotografije: Jože Zupin

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here