Kronika policijske postaje Kamnik (od 3.6. do 8.6.2019)

0
1427

03.06.2019
JUTRANJI PRETEP
Dne 3.6.19 okoli 6.ure je v prometu, med dvema udeležencema prišlo do spora katerega sta začinila s pretepom na bencinskem servisu. Policisti zberejo vsa potrebna obvestila in izvedejo ustrezne ukrepe oz. izdajo plačilna naloga kršiteljema. 

03.06.2019
UGRIZ PSA V KAM. BISTRICI
Policisti so bili napoteni v Kamniško Bistrico, kjer je pes državljana Nizozemske, ugriznil državljana Nemčije, zaradi česar je Nizozemec prejel plačilni nalog, pri obravnavanju dogodka pa se je ugotovilo, da je tudi pes Nemca ni bil ustrezno zavarovan s strani latnika, zaradi česar je tudi slednji, nemški lastnik namreč, prejel plačilni nalog.

04.06.2019
BIVŠI ZAPOSLENI RAZBIJAJO PO VRATIH
Policisti so bili napoteni na intervencijo na Ljubljansko cesto v Kamnik, kjer sta bivša zaposlena, prišla na dom bivšega delodajalca, zvoniti in razbijati po vratih, prav tako pa je prišlo do poškodovanja poštnega nabiralnika. Ker sta pred prihodom policistov na kraj, le tega že zapustila bosta naknadno prejela plačilna naloga. V nadaljevanju je oškodovani podal tudi predlog za pregon za kaznivo dejanje Grožnje, zaradi česar sledita še kazenski ovadbi.

04.06.2019
NIZKI LET SKOZI NASELJE KRIŽ
Policista sta pri radarski kontroli v naselju Križ, kjer je omejitev 50 km/h izmerila mladega voznika, ki je svoje vozilo skozi naselje gnal 101 km/h.
Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, sledi Obdolžilni predlog na krajevno sodišče.

05.06.2019
POŠKODOVANJE TUJE STVARI
Policisti so obravnavali več poškodovanj tuje stvari in sicer, na Ul. Matije Blejca je neznani storilec oškodovancu z neznanim predmetom poškodoval vozilo, na Komendski dobravi je neznani storilec na vozilu razbil tri stekla, v Parku Evropa v Kamniku pa je razbil vzvratno ogledalo. Sledijo ustrezni ukrepi oz. kazenske ovadbe.

06.06.2019
VLOM V GOSTINSKI LOKAL
Policisti so obravnavali vlom v gostinski lokal, kjer je neznani storilec s pomočjo krampa vlomi skozi okno v notranjost lokala in vlomil na vzvod z neznanim orodjem, skozi vhodna vrata stanovanja ga v celoti pregledal in premetal, iz škatle iz omare pa je odtujil bižuterijo in par zlatih uhanov. Na kraju so bile zavarovane sledi. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

07.06.2019
PROMETNA NESREČA S TELESNIMI POŠKODBAMI V KAMNIKU
Policisti so obravnavali prometno nesrečo v križišču Ljubljanske in Kovinarske ulice, kjer je voznica pri zavijanju z vozilom trčila v kolesarko, zaradi česar je slednja zadobila telesne poškodbe. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog, poškodovanko pa so oskrbeli zaposleni ZD Kamnik. 

08.06.2019
PRETEP NA VESELICI NA GOZDU

Več policijski patrulj je bilo poslanih na Gozd, kjer naj bi na gasilski veselici prišlo do množičnega pretepa. Ob prihodu na kraj pretepačev ni bilo več, policisti pa so z zbiranjem obvestil ugotovili udeležence pretepa v katerem je bila ena oseba porezana in oskrbljena v ZD Kamnik. Sledi zbiranje obvestil in ustrezni ukrepi.

Vir: Policijska postaja Kamnik

 

 

Oglasno sporočilo