Kronika policijske postaje Kamnik (od 24.6. do 30.6.2019)

0
2191

24.06.2019
TATVINA VOZILA
V Kamniku je bil na parkirišča odtujen osebni avtomobil znamke Audi A3, letnik 2007 temno sive barve, ki ga je neznanec odtujil preko noči. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA V MOSTAH
Na regionalni cesti Moste-Mengeš v naselju Moste je bila obravnavana prometna nesreča do katere je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti voznice, ki je izsilila prednost drugemu vozniku. Povzročiteljici je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

TATVINA V TRGOVINI SPAR
V trgovini Spar je neznana oseba izvršila tatvino prenosnega zvočnika. Policisti so v trgovini zasegli posnetke varnostnih kamer. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

27.06.2019
POŠKODOVANJE TRAKTORJA
V Kamniški Bistrici je neznani storilec poškodoval traktor tako, da je porezal električne kable pri motorju in preluknjal akumulator. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA V VOLČJEM POTOKU
V Volčjem Potoku se je zgodila prometna nesreča z materialno škodo v kateri sta oba udeleženca izpolnjevala pogoje za vožnjo v cestnem prometu in sta se sama dogovorila o nastali manjši materialni škodi. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

TATVINA V TRGOVINI DM
V trgovini Drogeriamarkt je neznana oseba izvršila tatvino parfumov. Policisti so v trgovini zasegli posnetke varnostnih kamer. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

POZABIL DENAR V REŽI BANKOMATA
Občan se je zglasil na policijsko postajo in povedal, da je 26.6.19 opravil dvig denarja na bankomatu SKB banke na Glavnem trgu, ki pa je pozabil vzeti. Občan-ko ki je našel denar naprošamo, da ga prinese na policijsko postajo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

28.06.2019
INTERVENCIJA V KAMNIKU
V Kamniku so policisti obravnavali intervencijo zaradi motenja nočnega miru in počitka zaradi predvajanja glasne glasbe. Kršiteljica je bila opozorjena zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

TATVINA REGISTRSKIH TABLIC
Neznanec je v Ljubljani izvršil tatvino obeh registrskih tablic. Sledi odstop kaznivega dejanja na pristojno policijsko postajo.

INTERVENCIJA
Policisti so obravnavali intervencijo, kjer je moški kršil javni red in mir s tem, da je verbalno žalil in vpil na svojo izven zakonsko partnerico. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

30.06.2019
VINJEN VOZNIK V MOSTAH
V Kamniku je bil ustavljen voznik osebnega avtomobila, kateri je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0.61 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo