Pod zvezdami je v Kamniku večerjal tudi Robert Kranjec

0
1628

Kulinarična prireditev v Kamniku Kul petek bo očitno tudi v letošnji sezoni navduševala številne obiskovalce. Že prvo prireditev v letošnji poletni sezoni je tekom celotnega večera obiskalo več kot tisoč posameznikov, ki jih je navdušila ponudba, glasba in celotni ambient. Posebni gost pa je bil nekdanji smučarski letalec Robert Kranjec, s katerim se je na odru pogovarjal Gregor Janežič. Pogovor je potekal v sodelovanju s kolesarskim Maratonom Alpe, ki bo potekal v nedeljo, 7. julija s startom ob 9. uri v središču mesta Kamnik.

V pogovoru je povedal, da želi biti dobro pripravljen, ne pa zmagovati na kakšnih dirkah kot vrhunski rekreativni kolesar. “Ko sem nehal skakati, sem si želel, da bi bil čim več z družino, kolo pa vzame veliko časa. Na kolesu sem dve uri na dan, popoldneve pa res želim preživeti z družino. Seveda se prilagajam, na trening grem običajno dopoldne, vseeno pa me je žena Špela vprašala po zdravju, ko sem začel kolesariti. Včasih jo vzamem tudi s seboj, ker ima električno kolo, mi lahko sledi in je prijetno. ” Robi Kranjec bo s svojim kolegom skakalcem Nejcem Dežmanom in drugimi kolesarji zavrtel pedala na kolesarskem Maratonu Alpe, ki bo potekal to nedeljo s startom ob 9. uri v središču mesta.

Za gostinsko ponudbo na prvem Kul petku so sicer poskrbeli Okusi Orienta, Vratarnica, Grajska terasa, La Pinjata, Hiša slaščic Tarangela ter kamniška pivovarja Pr Meninc, Pivo Barut in pa Pivovarna Mammut. Za živo glasbo pa je poskrbela skupina Beer Belly, ki je preigravala irsko glasbo.

To pa je šele začetek. V kamniškem parku Evropa bo Kul petek vsak petek v juliju in avgustu. Prijetno druženje pod zvezdami se bo pričelo ob 18. uri in zaključilo ob 24. uri. Vsak teden bo obiskovalce razvajala nekoliko drugačna gostinska ponudba ter druga zvrst glasbe.

Naj bo vsak poletni petek kul petek.

Samo Trtnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here