Kronika policijske postaje Domžale (od 23.9. do 29.9.2019)

0
2174

23. 9. 2019
VLOM V VEČ KLETI
Policisti so bili obveščeni o vlomu v več kleti. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z neznanim primernim orodjem na vzvod odprl več kleti vendar iz notranjosti ni ničesar odtujil, tako da je dejanje ostalo pri poskusu. Nastala je materialna škoda za 160 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

23. 9. 2019
VLOM V GARAŽO
Policisti so bili obveščeni o vlomu v garažo. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z neznanim primernim predmetom na vzvod poskušal odpreti garažna vrata, kar pa mu ni uspelo in je od dejanja odstopil, ne da bi karkoli odtujil, tako da je dejanje ostalo pri poskusu. Z opisanim dejanjem je na vratih nastala materialna škoda v višini 200 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

23. 9. 2019
PROMETNA NESREČA IN VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA
Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči. Ugotovljeno je bilo, da je prišlo do prometne nesreče med dvema udeležencema z osebnim avtomobilom in sicer zaradi nepravilnega premika voznice osebnega avtomobila, za katero je bilo na kraju ugotovljeno še da je vozila pod vplivom alkohola, prav tako pa pri sebi ni imela vozniškega dovoljenja. Policisti so povzročiteljici na kraju izdali plačilni nalog.

25. 9. 2019
VLOM V OSEBNO VOZILO IN TATVINA TORBICE Z VSEBINO
Policisti so bili obveščeni o vlomu v osebno vozilo. Ugotovljeno je bilo, da je NN pristopil do odklenjenega osebnega vozila ter iz njega odtujil žensko denarnico z 950 EUR gotovine. S tem dejanjem je oškodoval lastnika za okoli 950 EUR. Policist nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

25. 9. 2019
ZASEG PREPOVEDANE DROGE
Policisti so imeli v postopku kršitelja, kateremu so zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper kršitelja uvedli hitri postopek pri prekrškovnemu organu.

26. 9. 2019
POSKUS VLOMA V PODJETJE
Policisti so bili obveščeni o vlomu v podjetje. Ugotovljeno je bilo da so neznanci s primernim predmetom na vzvod odprli kovinska vrata skladišča podjetja, vstopili v notranjost, jo pregledali, vendar pa od tam niso ničesar odtujili, tako da je dejanje ostalo pri poskusu. Policisti v zvezi tega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

26. 9. 2019
TATVINA AKUMULATORJEV
Policisti so bili obveščeni o tatvini akumulatorjev. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec iz dveh premičnih semaforjev, ki sta bila postavljena na gradbišču, odtujil akumulatorja, znamke Varta. S tem dejanjem je podjetje oškodovano za 450 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

27. 9. 2019
VLOM V SKLADIŠČE PODJETJA
Policisti so bili obveščeni o vlomu v skladišče podjetja. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z neznanim primernim orodjem na vzvod odprl desno krilo pritličnega okna in skozi navedeno okno prišel v notranjost skladišča podjetja iz katerega je nato odtujil orodje. Z opisanim dejanjem je neznani storilec lastnico okna in podjetje oškodoval za skupno okoli 1.100 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

27. 9. 2019
PROMETNA NESREČA I. KATEGORIJE IN ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA
Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije. Ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilne vožnje z vozilom po cesti trčil v osebni avtomobil udeleženca. V postopku je bilo ugotovljeno, da je povzročitelj osebni avtomobil vozil tudi pod vplivom alkohola (0,63 mg/l), zaradi česar mu je bilo začasno odvzeto njegovo vozniško dovoljenje. Policisti bodo vozniško dovoljenje povzročitelja z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

28. 9. 2019
TATVINA AKUMULATORJEV
Policisti so bili obveščeni o tatvini akumulatorjev. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec iz dveh premičnih semaforjev, ki sta bila postavljena na gradbišču odtujil akumulatorja, znamke Varta. S tem dejanjem je podjetje oškodovano za 450 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

28. 9. 2019
ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA
Policisti PP Domžale so imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, katera je le tega vozila pod vplivom alkohola. Vozniku so policisti začasno odvzeli njegovo vozniško dovoljenje, katerega bodo z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

29. 9. 2019
TATVINA GORIVA IZ REZERVOARJA TOVORNEGA VOZILA NA POČIVALIŠČU
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini goriva iz rezervoarja tovornega vozila na počivališču. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec na počivališču bencinskega servisa iz rezervoarja tam parkiranega tovornega vozila odtujil za okoli 750 EUR dieselskega goriva. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Policisti policijske postaje Domžale naprošamo vse, da v primeru pojava kakršnihkoli posebnosti (sumljive osebe, sumljiva vozila, itd) ali pridobitve koristnih informacij, ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh protipravnih dejanj, le te sporočijo na Policijsko postajo Domžale (telefonska številka 01/724-65-80), na elektronski naslov pp_domzale.pulj@policija.si, na brezplačno telefonsko številko 113 ali na brezplačni anonimni telefon številk 080-1200.

Vir: Policijska postaja Domžale

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here