Mednarodni Karate-Do turnir za 13. pokal Domžal 2019

0
1463

Zmaga karateistke Tamare Kokalj 3.Dan in prestižna zmaga kumite članske karate ekipe Atom Domžale, Timotej Mršič, Andrej Neškoski, Nino Knežević. Skupna zmaga SKIF Italije, drugo mesto, Atom Domžale, tretje mesto TKS Koper.

V prepolni ihanski veliki telovadnici OŠ Ihan, se je v soboto popoldne in zvečer, 12. 10. 2019, odvil domžalski karate praznik. ”Tradicionalni Karate-Do turnir za Pokal Domžal 2019”.

Začelo se je že v petek s karate-do seminarjem črnih pasov. Domači klub, Atom Domžale, je imel v gosteh japonskega karate strokovnjaka Shihan Masaru Miura 9.Dan, tehnični direktor SKIEF in njegovega asistenta, Sensei Paolo Lusvardi 8.Dan. Odprti seminar SKIF Slovenije, se je nadaljeval v soboto zjutraj. Po aktivnostih, je bila podelitev diplom prispelih iz Japonske, za opravljene karate izpite Dan pasov.

Tradicionalni 13. Mednarodni Karate turnir, ”Karate-Do Domžale Cup 2019”, se je zelo uspešno odvil v popoldanskih in večernih urah v veliki ihanski telovadnici. Ob 380 zbranih karate tekmovalcih in tekmovalkah iz štirih držav, Italije, Romunije, Madžarske in mnogih slovenskih klubih različnih zvez, specialnim japonskim gostom, se je tradicionalni karate turnir končal s skupno zmago Italijanov, ki so na turnir prišli resnično množično in s kvalitetno ekipo.

2.mesto v skupnem seštevku je dosegel domači klub Atom Domžale, za katerega so se z zmagami v članski kategoriji zelo izkazali, Tamara Kokalj, zmaga ženske kate in prestižno, kumite – borbe ekipno, ekipa moški, Timotej Mršič, Andrej Neškoski, Nino Knežević, Jernej Gornik, zmaga pred celo dvorano in seveda popolni uspeh, mladih karateistov in seveda kluba Atom Domžale, vodja ekipe Timotej Kokalj 2.Dan.

3.mesto je v skupnem seštevku dosegla zelo močna ekipa TKS Samurai, Koper.

Za Domžale so z uspešnimi nastopi nabirali točke: Vodja ekipe Timotej Kokalj, Breda Hrovatin, Primož Krajšek, Timotej Mršič, Andrej Neškoski,  NinoKnežević, Eva Dormiš, Sara Šklander, Žana Šklander, Wilboss , Aleksander Eržen , Lovro Kaluder, Blaž Dragar, Matic Kokalj, Staš Kokalj, Rok Felicijan, Liam Letić, Anže Levačič, Mark Peterka Ramovš, Ažbe Vehovec, Leon Tshenolo Strauss Tlhaolang, Mazvita Gaja Tlhaolang Strauss, Tamara Kokalj Naneh.

Atom Domžale, Ekipa kumite moški: Andrej Neškoski, Nino Knežević, Timotej Mršič, (Jernej Gornik).

Za SKIF pokal 2019, Ruše, Domžale, Tromeja – Kuzma, Domžale močno vodijo.

Zenmedia

 

 

 

 

 

 

Oglasno sporočilo