Zmaga je povsem zaslužena

0
1170

Trije goli istega nogometaša pokopali Triglav! Domžalčani so v domačem dvoboju 18. kola prišli do pomembnih treh točk! Tokrat je za visoko in prepričljivo zmago poskrbel Arnel Jakupović, ki je gostujočo mrežo zatresel kar trikrat!

32. medsebojno srečanje med rumeno družino in Orli, sta zaradi angine (Nikola Vujadinović) in kazni štirih prejetih rumenih kartonov (Josip Čorluka) izpustila dva nogometaša, prvič pa se je med osemnajsterico znašel Jamajčan Anthony Kaheem Parris, ki je v 88. minuti tudi debitiral. Samo tekmo so bolje odprli rumeni bojevniki, ki so že v samem uvodu dali vedeti, da tokrat mislijo resno. Mreži se dolgo časa nista zatresli, nato pa je v 32. minuti tekme na sceno stopil 21-letni Jakupović, ki je z razdalje natančno meril po podaji Matica Finka! Le štiri minute kasneje je kot izvajal Senijad Ibričić, Jakupović pa je na 2-0 povišal z glavo! Domžalčani so nadaljevali z napadi, nov oziroma tretji gol mladega avstrijskega nogometaša pa je padel v 77. minuti, ko je vratarja Jalena Arka premagal še z desnico.

”Na koncu je zmaga povsem zaslužena. V srečanje smo vstopili hrabro, s pravo podobo. Igrali smo kot ekipa, borili smo se eden za drugega, šli smo na vsako žogo in to nas je na koncu nagradilo. Dvoboj smo imeli pod nadzorom od prve do zadnje minute, zato smo lahko z današnjo predstavo izredno zadovoljni,” je po zaključku dvoboja dejal Jakupović.

Slednji je postal prvi igralec Domžal s hat-trickom po Senijadu Ibričiću, ki je tri zadetke na eni tekmi dosegel 10. aprila 2019, prav proti Triglavanom: ”Dosežka sem seveda zelo vesel. Gre za moj prvi članski hat-trick, kar je nekaj zares izjemneg. Zadel sem z levo nogo, glavo in nato še desnico, toda najpomembnejše so tri točke in zmaga vseh nas.”

”Cilj, ki smo si ga postavili pred tekmo, smo izpolnili. Vrnili smo se na zmagovalna pota, na enak način pa moramo zaključiti tudi v naslednjih in ob enem zadnjih dveh tekmah v letošnjem koledarskem letu. Tako proti Rudarju, kot tudi Olimpiji, si želimo zmage, saj ob takšnem pristopu drugih možnosti preprosto ni,” je zaključil Jakupović.

Besedilo: Nejc Berce
Foto: Lado Vavpetič

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here