Jošt Pišek: “Danes res ni bil naš dan…”

0
115

Uvodna preizkušnja spomladanskega dela Prve lige Telemach se ni razpletla po željah Domžalčanov. V goste ob Kamniško Bistrico je prišel ljubljanski Bravo Kostel in rumene premagal z rezultatom 1:3. Edini gol za domače je v 85. minuti dosegel Jošt Pišek.

Domači strateg Dušan Kosič po tekmi ni bil zadovoljen: ”Imeli smo težave v igri. Bravo je bil danes zelo organiziran in discipliniran. Ko je bil rezultat še aktiven, smo v obrambi dvakrat zamudili in Bravo je to znal izkoristiti. Njihova obramba je bila zelo čvrsta, mi pa smo imeli premalo kvalitetnih zaključnih podaj, tako da je Bravo zasluženo zmagal,” je dejal Kosič.

Domžalski strateg je v konico napada ob Nicka Perca uvrstil Maria Krstovskega in Daria Kolobarića, ki pa je zaradi močnega udarca v stopalo tekmo zaključil že po prvem polčasu: ”V zadnjem tednu so se pojavile težave s poškodbami. V napadalnem delu ekipe nisem imel na voljo Danijela Šturma, ki je naša prva izbira na položaju levega krilnega napadalca. Njegovo mesto smo zapolnili z Mariom, ki je v osnovi centralni napadalec in to se je poznalo v igri. Po poškodbi Kolobarića smo bili primorani v novo rotacijo v napadu. Imeli pa smo težave tudi drugje, ne le na krilnem položaju. Dobra šola za nas, ki nas je na žalost stala treh točk,” je zaključil 52-letni Ljubljančan.

Tudi edini strelec za rumene, Jošt Pišek po tekmi ni skrival razočaranja: ”Danes res ni bil naš dan. Zelo slabo smo odprli tekmo in jo še slabše nadaljevali. Res nimam besed, ker tokrat naša igra v nobenem segmentu ni bila dobra. Potrebno bo popraviti igro in odnos, dvigniti glave ter pokazati boljše predstave v nadaljevanju prvenstva.”

Domžalčani bodo naslednji dve tekmi odigrali v gosteh. Prva jih čaka v soboto ob 13:00 v Rogaški Slatini.

NK Domžale

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here