Odprta Hranilnica Lon v Domžalah

0
5004
Vir: Občina Domžale; 23.januar 2013

V torek, 22. januarja 2013, je na Ljubljanski cesti 81 v Domžalah odprla svoja vrata Hranilnica Lon.

Kot je uvodoma dejal predsednik uprave Hranilnice LON, Teodor Žepič, Hranilnica raste že več kot 20 let, se razvija in plete kakovostno mrežo bančnega poslovanja s svojimi komitenti. »Verjamemo, da lahko tudi v Domžalah in okolici spletemo kvalitetne odnose s tukajšnimi prebivalci in podjetniki ter ustvarimo zaupanje, ki je temelj bančništva Hranilnice LON – na ljubezniv oseben način« je še dodal.

Župan, Toni Dragar je nadaljeval s spodbudnimi besedami in predstavnikom Hranilnice Lon izrekel dobrodošlico v občini Domžale. »Veseli nas, da ste se odločili za naše mesto in da boste v Domžalah nadaljevali svojo dolgoletno uspešno poslovno pot. Želimo vam, da se boste dobro počutili in da boste z ugodnimi ponudbami pridobili zaupanje občank in občanov« je še dodal župan.

Svečana otvoritev je potekala v znamenju dobrodelnosti, ki je v teh časih še kako pomembna. Predsednik uprave, Teodor Žepič je na predlog župana, Tonija Dragarja poklonil sredstva v višini 2.000 EUR predstavnici Medobčinskega društva invalidov. Društvo bo sredstva namenilo za nakup dvigala za kombij, ki ga uporabljajo za prevoz invalidnih oseb.

Otvoritve so se udeležili tudi podžupanja, Andreja Pogačnik Jarc, župan Občine Lukovica, Matej Kotnik, občinski svetniki in ostali obiskovalci.

Oglasno sporočilo