Kronika policijske postaje Domžale (od 25.11. do 1.12.2019)

0
1577

25. 11. 2019
TATVINA GORIVA NA BENCINSKEM SERVISU
Policisti  so  bili  obveščeni  o  tatvini  goriva  na  bencinskem servisu. Ugotovljeno je bilo, da je NN na bencinskem servisu natočil gorivo za okoli 1020  EUR in odpeljal, ne da bi poravnal račun. S tem dejanjem je oškodoval pravno  osebo  za  okoli  1.306,47  EUR.  Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

26. 11. 2019
ZASEG PREPOVEDANE DROGE
Policisti  so  imeli  v  postopku  kršitelja,  kateremu  so  zasegli manjšo količino  prepovedane  droge.  Policisti  bodo zoper kršitelja uvedli hitri postopek pri prekrškovnemu organu.

27.  11.  2019
VLOM  V  OGRAJEN  PROSTOR  PODJETJA IN TATVINA ROBOTSKIH SESALNIKOV
Policisti  so  bili  obveščeni  o  vlomu  v ograjen vrt podjetja in tatvini robotskih  sesalnikov.  Ugotovljeno  je  bilo,  da  sta  neznana storilca s primernim  orodjem  preščipnila žičnato ograjo ograjenega prostora podjetja in  iz  notranjosti  odtujila  tri  robotske  sesalnike.  Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

27. 11. 2019
ODKRITO ODTUJENO TOVORNO VOZILO
Policisti  so  bili  obveščeni,  da je na parkirišču že dlje časa parkirano tovorno vozilo. Pri preverjanju tovornega vozila je bilo ugotovljeno, da je le  to  beleženo  kot odtujeno. Odtujeno tovorno vozilo je bilo s pogodbeno avto  vleko  odpeljano  v  hrambo.  Po kriminalističnem postopku bo tovorno vozilo  vrnjeno  lastniku, policisti pa v zvezi najdbe odtujenega tovornega vozila nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

28. 11. 2019
TATVINA GORIVA IZ REZERVOARJA TOVORNEGA VOZILA
Policisti  so  bili  obveščeni  o  tatvini  goriva iz rezervoarja tovornega vozila.  Ugotovljeno  je  bilo,  da  je  neznani  storilec  na  počivališču bencinskega servisa iz rezervoarja tam parkiranega tovornega vozila odtujil za   okoli   505  EUR  dieselskega  goriva.  Policisti  v  zvezi  opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

28. 11. 2019
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO
Policisti  so  bili  obveščeni  o vlomu v stanovanjsko hišo. Ugotovljeno je bilo,  da  je neznani storilec s primernim orodjem na vzvod odprl balkonska vrata  dnevne  sobe  stanovanjske  hiše in iz notranjosti odtujil več kosov različnega  nakita.  Z  dejanjem  je lastnico oškodoval za okoli 2.500 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

28. 11. 2019
ZASEG PREPOVEDANE DROGE
Policisti  so  imeli  v  postopku  kršitelja,  kateremu  so  zasegli manjšo količino  prepovedane  droge.  Policisti  bodo zoper kršitelja uvedli hitri postopek pri prekrškovnemu organu.

29.11.2019
ZASEG BOKSARJA IN DROGE
Policisti  so  imeli  v  postopku  kršitelja,  kateremu  so  zasegli manjšo količino  prepovedane  droge  in  kovinski  boksar.  Policisti  bodo  zoper kršitelja napisali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

29.11.2019
ROPARSKA TATVINA V TRGOVINI
Policisti  so  bili obveščeni o tatvini v trgovini. Ugotovljeno je bilo, da je  NN  odtujil  žgane  pijače, pri tem pa ga je zalotila varnostnica in ga zadržale,  nato  pa  jo  je  NN  odrinil in peš pobegnil iz trgovine. S tem dejanjem  je  oškodoval  pravno  osebo  za  25  EUR. Policisti v zvezi tega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

30.11.2019
POŠKODOVANJE DVEH VOZIL

Policisti so bili obveščeni o poškodovanju dveh vozil. Ugotovljeno je bilo, da  je NN poškodoval dve vozili, s tem da je s silo telesa odlomil ogledala in  utrgal  steklo  ogledala na vozilu. Skupna materialna škoda znaša okoli 300 EUR. Policisti v zvezi tega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

30.11.2019
POSKUS VLOMA V VOZILO IN ZASEG ŽEPNEGA NOŽA
Policisti so bili obveščeni o vlomu v vozilo. Ugotovljeno je bilo, da je NN vlomil  v  osebno vozilo, s tem da je primerno orodje potisnil med zgornjim robom  voznikovih  vrat  in  streho  vozila  ter  tako na vzvod odprl vrata vozila.  Pregledal  je  notranjost,  vendar iz vozila ni ničesar odtujil. V vozilu se je nahajal žepni nož na preklop, kateri je bil z ogledom zasežen. Materialna  škoda  znaša  okoli  600 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem
obvestil.

30.11.2019
POSKUS VLOMA V OSEBNO VOZILO

Policisti so bili obveščeni o vlomu v vozilo. Ugotovljeno je bilo, da je NN vlomil  v  osebno vozilo, s tem da je primerno orodje potisnil med zgornjim robom  voznikovih  vrat  in  streho  vozila  ter  tako na vzvod odprl vrata vozila.  Pregledal  je  notranjost,  vendar  iz  vozila ni ničesar odtujil. Materialna  škoda  znaša  okoli  600 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

30.11.2019
VLOM V OSEBNO VOZILO

Policisti so bili obveščeni o vlomu v vozilo. Ugotovljeno je bilo, da je NN vlomil  v  osebno vozilo, s tem da je primerno orodje potisnil med zgornjim robom  voznikovih  vrat  in  streho  vozila  ter  tako na vzvod odprl vrata vozila. Pregledal je notranjost, in iz predala izvršil tatvino okoli 15 EUR drobiža.  Materialna  škoda  znaša  okoli  420 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

1.12.2019
TATVINA V TRGOVINI IN PRIJETA STORILKA
Policisti  so  bili obveščeni o tatvini v trgovini. Ugotovljeno je bilo, da je prijeta storilka v trgovini izvršila tatvino več prehrambnih artiklov in s  tem  dejanjem  oškodovala  pravno  osebo  za 53,78 EUR, pri tem pa jo je zaustavil  varnostnik.  Policisti  bodo  zoper  storilko  napisali kazensko ovadbo na pristojno sodišče.

Policisti  policijske  postaje  Domžale  naprošamo vse, da v primeru pojava kakršnihkoli   posebnosti   (sumljive  osebe,  sumljiva  vozila,  itd)  ali pridobitve  koristnih  informacij,  ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh  protipravnih  dejanj,  le  te  sporočijo na Policijsko postajo Domžale (telefonska     številka     01/724-65-80),     na    elektronski    naslov
pp_domzale.pulj@policija.si,  na  brezplačno telefonsko številko 113 ali na brezplačni anonimni telefon številk 080-1200.

Vir: Policijska postaja Domžale

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here