5.decembra se je dogajalo v Klubu borilnih veščin Domžale

0
653
K vrhunskemu treningu šampionov članic in članov Kluba borilnih veščin Domžale se je priključil znani Slovenski igralec Franci Kek, oblečen kot g. Policaj iz oddaje Milice. Članice in člane je poučil o športnem kodeksu boksa, ki se ga uporablja samo v  dvoranah. Pokazal je svoje mojstrovine vzdržljivosti s stojami na rokah, ter podobne trike, kar je bil kar izziv za vse športnike. Z igralskim likom je zabaval celoten Klub, boksal je z boksarji in nasmejal celo telovadnico.
Pika na i je bil prihod svetega Miklavža s celo ekipo angelov in grdih parkeljnov, ki so kar nekaj najmlajših članov spravili v jok.
Miklavž je nagovoril članice in člane Kluba borilnih veščin Domžale s pohvalo za pridnost v letu 2019, in za odličja ter pridobitev štirih državnih prvakov v kickboxingu in dveh v boksu, ter kup mednarodnih odličij na področju tekmovanj. Najpomembnejše pa je, da so zelo aktivni, sodelujejo z ostalimi društvi in so v šolah pridni. Na koncu je po številnih spodbudah, skupaj z angeli, nagradil učence Kluba z lepimi darili.
S strani Kluba je bila organizirana tudi Anina zvezdica, kjer se je zbirala hrana daljšega roka za socialno šibke, da bi jim s tem polepšali praznike.
Klub borilnih veščin Domžale

Oglasno sporočilo