Kronika policijske postaje Kamnik (od 2.12. do 8.12.2019)

0
1538

2. 12. 2019
PROMETNA NESREČA
V križišču Usnjarske ceste in regionalne ceste Duplica-Kamnik je prišlo do prometne nesreče z materialno škodo in lahkimi telesnimi poškodbami. Vzrok nesreče je vožnja v rdečo luč voznika, ki je trčil v drugo vozilo. Povzročitelju je bil zaradi kršitev zakona v cestnem prometu izrečena globa.

ZASEG VOZILA
Policista sta imela na Šolski ulici v postopku voznika osebnega vozila, ki je vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola, zaradi česar mu je bilo omenjeno vozilo proti potrdilu o zasegu predmetov začasno zaseženo in odpeljano v hrambo. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

ZAPARKIRANJE VOZILA
Iz Novega trga smo bili obveščeni o zaparkiranem vozilu, kjer je neznani voznik z vozilom zaparkiral parkirano vozilo. Izdano obvestilo o prekršku.

3. 12. 2019
TATVINA IN POŽIG VOZILA V KOMENDI
Neznanec je preko noči izpred stanovanjske hiše v Mostah odtujil vozilo znamke Peugeot se z njim vozil in ga nato pustil na Šolski poti v prostem teku. Vozilo je zagorelo, požar pa so pogasili prostovoljni gasilci iz Most in Komende. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PIJAN VOZNIK
V Stahovici je bil ustavljen voznik tovornega vozila, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0.83 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

4. 12. 2019
PROMETNA NESREČA
V križišču Maistrove in regionalne ceste se je zgodila prometna nesreča zaradi prekratke varnostne razdalje povzročitelja le te. Na kraju je bilo povzročitelju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

INTERVENCIJA V KOMENDI
Policisti so na območju Komende obravnavali intervencijo, kjer je pijan občan brcal zabojnike ter hotel obračunati s svojim bratom. Na kraju je bil kršitelju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

5. 12. 2019
POSKUS VLOMA V VOZILO
Policisti so v Volčjem Potoku pri lovski koči obravnavali poskus vloma v osebni avtomobil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

VLOM V TOVORNO VOZILO
Policisti so v Mekinjah obravnavali vlom v tovorno vozilo, kjer je NN storilec odtujil udarno kladivo znamke Mikita-K06. Sledi odstop kaznivega dejanja na pristojno policijsko postajo.

ONEMOGLA OSEBA V STANOVANJU
Policisti so v Kamniku obravnavali dogodek, kjer je oseba onemogla v stanovanju. Gasilci so v stanovanje vstopili skozi okno, materialna škoda pri tem ni nastala. Reševalci ZD Kamnik pa so osebo oskrbeli.

INTERVENCIJA V KAMNIKU
Policisti so na območju Kamnika obravnavali intervencijo, zaradi nesoglasja med partnerjema. Na kraju je bil kršitelju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

POŠKODOVANJE VOZILA
Policisti so v Kamniku obravnavali poškodovanje vozila na parkirnem prostoru. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

6. 12. 2019
TATVINA DENARJA V TRGOVINI
Policisti so v Kamniku obravnavali tatvino denarja v trgovini. Sledi pregled video posnetkov, zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

7. 12. 2019
TATVINA GORIVA IZ TRAKTORJA
Policisti so v občini Kamnik obravnavali tatvino goriva iz traktorja. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

8. 12. 2019
GLASNA GLASBA
Policisti so v Kamniku zaradi glasne glasbe obravnavali kršitev po Zakonu o varstvu javnega reda in miru. Kršitelju bo bil izdan plačilni nalog.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here