Karate-Do klub Atom Domžale, 17. zaporedoma pokalni zmagovalci

0
2673

Shotokan karate-do klub »TROMEJNIK«-Kuzma je v soboto, 14. 12. 2019, v telovadnici Osnovne šole Kuzma, organiziral 27. Mednarodni S.K.I.F. karate-do turnir za pokal »Tromejnik 2019«. Turnir je istočasno veljal kot 3. Pokalni turnir Shotokan Karate-do Internacional Zveze Slovenije, za leto 2019.

Tekmovanja se je udeležilo 202 tekmovalcev in tekmovalk slovenskih klubov  in gostov iz Avstrije in Madžarske. Strokovni svet zveze, je Shihanu Ivanu Čeriču 8.Dan, predal strokovni naziv HANSHI, ki je prispel iz centralnega Doja, Tokio, Japonska.

Turnir je uradno odprl župan občine Kuzma g.Jožef Škalič.

Zaradi žalostnega dogodka, v nedeljo 8.decembra, ko je v Tokiu umrl, cenjeni Karate učitelj Soke Hirokazu Kanazawa, 10.Dan, Meijin, kateri je bil v Sloveniji devetkrat, dvakrat v Domžalah, se je na  turnirju prebralo Sožalje, ki ga je Zveza poslala na Japonsko. V spomin mojstru, so udeleženci in občinstvo namenili minuto molka.

Na 27. Turnirju tromeje, so največ točk osvojili člani  kluba Tromejnik-Kuzma pred člani Atom-Domžale in Š.D.-Ruše.

Skupni zmagovalec Pokala S.K.I.F. zveze Slovenije za leto 2019, so postali karateisti kluba Atom-Domžale, ki so lovoriko osvojili že 17. zaporedoma, pred klubom Tromejnik-Kuzma in Š.D.-Ruše.

 

Prvih pet klubov                            zbranih točk

  1. ATOM – Domžale                     3266
  2. TROMEJNIK – Kuzma              2247
  3. Š.D. – Ruše                             1475
  4. Funacoshi Gichin – Ljubljana        999
  5. Gortina – Muta                            813

Zenmedia

     

 

 

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here