Člani NK Roltek Dob z novim strokovnim vodstvom-mesto trenerja zasedel Dejan Djuranovič!

0
845

Članska ekipa 14.januarja 2020 z uvodnim treningom pričela priprave na nadaljevanje sezone – “modri” iz Doba tokrat prvič pod trenersko taktirko izkušenega Dejana Djuranoviča – formo in znanje vratarjev bo nadgrajeval trener Janez Strajnar!
Točno dva tedna sta minila, odkar smo si še izrekali želje, čestitke in novoletne zaobljube, za katere upamo, da jih bomo izpolnili, da pridemo do želenega cilja.
No, do le-tega, zmagovitega cilja, si seveda želijo priti tudi nogometaši naše članske ekipe NK Roltek Dob.
Da pa ga bodo dosegli, je potrebno trdo delati, za njimi pa je današnji 1.trening v letu 2020, ki je, lahko rečemo “premierni na kvadrat”, saj je prvič potekal pod vodstvom novega trenerja Dejana Djuranoviča, prav tako pa je prvič trening vratarjev vodil novi trener vratarjev članske ekipe, »prekaljeni vratarski maček« Janez Strajnar.
Vlogo pomočnika trenerja bo še naprej opravljal Žan Cerar.
Dejan Djuranovič ni neznanka Dobljanom, saj je v preteklosti vodil naše nogometne rivale Radomljane, kot nogometaš pa nosil dres številnih slovenskih nogometnih klubov, Izole, Olimpije, Gorica, Maribor in nazadnje Domžale, kjer je tudi opravljal vlogo pomočnika trenerja članske ekipe.
Dejan Djuranovič je sicer tudi nekdanji reprezentant, za slovensko reprezentanco pa je edino tekmo odigral 3. junija 1992 na prijateljski tekmi proti reprezentanci Estonije.
Janez Strajnar je celotno kariero branil v slovenski ligi za klube Domžale, Slovan, Gorica, Primorje in Interblock. Skupno je v prvi slovenski ligi branil na 420-ih tekmah, od tega 294 za Primorje med letoma 1994 in 2005.Tako,da ima največ nastopov od vratarjev v 1.SNL. Za slovensko reprezentanco je edinkrat branil 18. marca 1997 na prijateljski tekmi proti reprezentanci Avstrije
V strokovnem štabu že nekaj časa deluje tudi kondicijski trener Anže Kunavar.
Poleg sprememb na trenerskih stolčkih se je malce spremenila tudi igralska zasedba pri Dobljanih, saj sta se od modrega dresa poslovila Kristijan Šipek in Erwin Tiganj, po novem pa sta ga, kot posojena nogometaša NK Domžale, oblekla Simon Gregorin in Dino Mušija.
Ekipi se je pridružil na treningih tudi vezist Karlo Udovičič, trenutno še član hrvaškega tretjeligaša NK Hrvace iz dalmatinskega mesta Hrvace.
Srečno Erwin Tiganj in Kristijan Šipek, dobrodošli Simon, Dino in Karlo!
Trening je potekal v izredno pozitivnem duhu, ogledala pa sta si ga tudi Marko Bjelobrk in Zdravko Udovičič, dva nogometna “skavta” iz hrvaškega Kaštela pri Splitu.
Prvo pripravljalno tekmo so Dobljani že odigrali v Športnem Centru Velenje in sicer 18.1.2020, kjer so se uspešno pomerili s prvoligašem NK Rudar Velenje, v drugi pa se bodo v Domžalah na igrišču z umetno travo pomerili s hrvaškim drugoligašem NK Medžimurje Čakovec in sicer v soboto, 25.1.2020 ob 14.uri.
V prven delu priprav bosta odigrani še dve tekmi in sicer najprej z mladinsko ekipo U19 NK Domžale(30.1), nato pa še z NK Brinje Grosuplje(15.2).
Na tradicionalne zimske priprave članska ekipa tudi letos odhaja v hrvaški Umag, priprave se bodo odvijale med 19. in 22.januarjem 2020.

Vsi za šampione iz Doba!

Informacije o tekmah, igralcih in ostalih dogodkih lahko spremljate tudi na klubski uradni spletni strani www.nkdob.si in na naših uradnih družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter @NkRoltekDob.
Gregor Horvatič, Press NK Roltek Dob

Oglasno sporočilo