Kronika policijske postaje Kamnik (od 9.3. do 15.3.2020)

0
1500

9. 3. 2020
ZASEG VOZILA
Policisti so na Ljubljanski cesti v Kamniku imeli v postopku voznika, ki je vozil osebni avtomobil v času veljavnega ukrepa začasnega odvzema vozniškega dovoljenja, zato mu je bilo vozilo na podlagi 23.člena ZPrCP začasno zaseženo. Zoper voznika sledi postopek na Okrajnem sodišču v Kamniku.

PROMETNA NESREČA
Na Medvedovi ulici v Kamniku je prišlo do prometne nesreče med voznikom osebnega avtomobila in peško. Peška je bila v nesreči lažje poškodovana. Vozniku je bila za povzročitev nesreče izrečena denarna globa.

10. 3. 2020
PROMETNA NESREČA
Na Križu se je zgodila prometna nesreča v kateri sta bila lažje poškodovana oba voznika. Vozniku je bila za povzročitev nesreče izrečena denarna globa.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM
V Kamniku je prišlo do prometne nesreče s pobegom, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom poškodoval živo mejo in stebričke. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve voznika sledi plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

SPOR MED SOSEDOMA
V okolici Kamnika je prišlo do spora med sosedoma. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila in nato izvedejo ukrep po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Na Kamniški obvoznici je prišlo do prometne nesreče s pobegom, kjer je neznani voznik s tovornim vozilom, zaradi nepravilnega prehitevanja oplazil vozilo udeleženca in s kraja odpeljal ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve voznika sledi plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

VOZIL POD VPLIVOM ALKOHOLA
Na regionalni cesti Kamnik – Ločica je bila ustavljen voznik, ki je kazala očitne znake alkoholiziranosti. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0.86 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

11. 3. 2020
PROMETNA NESREČA
Policisti so na Groharjevi ulici v Kamniku obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo. Vsi udeleženci so izpolnjevali pogoje za udeležbo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

ZASEG NEZNANE SNOVI
Policista sta imela v Kamniku v postopku občana, kateremu je bilA pri postopku zasežena neznana zelena posušena snov rastlinskega izvora za katero obstaja utemeljen sum, da gre prepovedano drogo. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

12. 3. 2020
ZASEG NEZNANE SNOVI
Policista sta imela v Kamniku v postopku dva občana, katerima je bila pri postopku zasežena neznana zelena posušena snov rastlinskega izvora za katero obstaja utemeljen sum, da gre prepovedano drogo. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

PROMETNA NESREČA
Na regionalni cesti Kamnik – Ločica je prišlo do trčenja z ogledali med tovornima voziloma. Nastala je materialna škoda.

ROP V TRGOVINI V KAMNIKU
Neznani storilec je vstopil v prodajalno v Kamniku, kjer je z nožem zagrozil prodajalki in odtujil nekaj deset evrov gotovine. S kraja dogodka je storilec pobegnil peš. Pri dejanju ni bil nihče poškodovan. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in iskanjem storilca.

NEDOSTOJNO VEDENJE
V Kamniku se je pijani moški peš zaletaval v parkirana vozila in v stene hiš. Pri tem je pri eni od hiš razbil steklo mize. Zoper kršitelja sledi globa po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

13. 3. 2020
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
V Kamniku na Kranjski cesti je na prehodu čez železniško progo neznani voznik trčil v zapornico in jo zlomil. Neznani voznik je s kraja nesreče odpeljal. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve voznika sledi plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

ROP V TRGOVINI V KAMNIKU
Neznani storilec je vstopil v prodajalno v Kamniku, kjer je z nožem zagrozil prodajalki in odtujil nekaj gotovine. S kraja dogodka je storilec pobegnil peš. Pri dejanju ni bil nihče poškodovan. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in iskanjem storilca.

ZASEG NEZNANE SNOVI
Policista sta imela v Kamniku v postopku občane, katerim je bila pri postopku zasežena neznana zelena posušena snov rastlinskega izvora za katero obstaja utemeljen sum, da gre prepovedano drogo. Po analizi bo zoper kršitelje, uveden postopek o prekršku

POŽAR NA VOZILU
Na Livarski ulici je prišlo do požara na osebnem avtomobilu. Policisti so na kraju zbrali prva obvestila. Opravljen je bil ogled vozila. O vseh ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

15. 3. 2020
SPOR MED SOSEDOMA
V Kamniku je prišlo do spora med sosedoma zaradi zračenja skupnih prostorov večstanovanjskega objekta. Policisti bodo kršitelju izrekli globo po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo