Bodifit pomaga pri ohranjaju zdravja tudi, ko so vadbeni centri zaprti

0
1437

V času, ki ga doživljamo, nam je vsem skupno le eno – želja, da ostanemo zdravi. Kot organizacija, ki že dvajset let deluje na področju promocije in uveljavljanja zdravega načina življenja, si ob nastali situaciji seveda skrbimo, da ljudem ponudimo različne načine za ohranjanje le-tega tudi doma. 

Ker nas je trenutna situacija bolj kot kadarkoli povezala kot skupnost, smo se odločili narediti poseben in pomemben korak k ozaveščanju in skrbi zase.  Naša tendenca in navdih so že od nekdaj ljudje; videti ljudi, ki nas obdajajo in jim pomagati do lepšega in bolj kakovostnega FIT vsakdana. Preventivno. Ali pa jim pomagamo, da se okrepijo, opolnomočijo in z lahkoto kljubujejo »virusom« v vseh možnih preoblekah (virusi imajo mnogo mask, s katero vdirajo v naša življenja!).

AKTIVNOSTI OSTAJAJO KLJUB ZAPRTIM VADBENIM CENTROM
Ker se nahajamo v času, ko je treba zase skrbeti in paziti na druge bolj kot kadarkoli, skrbimo za obče zdravje, izboljšanje počutja in dvig oz. krepitev imunskega sistema tudi mi – čeprav smo zaprli vse BODIFIT centre.  Pomagamo pa seveda z najučinkovitejšim orožjem s katerim smo najmočnejši in ki je hkrati eno najbolj učinkovitih zoper vse viruse – z gibanjem.

Vsak dan snemamo in pripravljamo videe z našimi najbolj učinkovitimi in uspešnimi vadbenimi koncepti, s katerimi vzpodbujamo ljudi h gibanju.

PROJEKT #BODIFITDOMA
Ponujamo pester izbor najboljših vadbenih zalogajev za zdravje vseh nas. Vsak dan se lahko z nami pošteno razgibate in prepotite na eni izmed skupinskih vodenih vadb, ki jih v živo objavljamo prek družbenih omrežij. Vsakodnevno skrbimo za gibanje, ozaveščanje, pomagali bomo z nasveti glede vadbe doma, prehrane, preventive, prikazali različne druge možnosti razgibavanja telesa … Vsebine so namenjene VSEM, torej vsej populaciji, seveda brez takšnih in drugačnih gibalnih omejitev.

Dejstvo je, da obstajajo 3 temeljni vojščaki, ki so aduti v boju zoper oslabljen imunski sistem, to so GIBANJE, PREHRANA, POČITEK OZ. POZITIVNA NARAVNANOST DO ŽIVLJENJA.

Zato bodo na voljo vsebine iz vseh naštetih tematik. Ker nam je mar.

**
DODATNE INFORMACIJE
Maja Tasič®

Mobi: 031 388 609
Mail: maja.tasic@bodifit.net

www: http://www.bodifit.net
Facebook
Instagram

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here