Šušlja se … (NOV!CE 4 2020)

0
1811

… da bo domžalski župan prejel priznanje za Naj hišnika v državi, saj ažurno poskrbi za vsa popravila, adaptacije, prizidke, sanacije…

… da je naš portal najbolj bran spletni medij na Domžalsko-Kamniškem območju, a žal malce manjkrat obiskan kot konkurenčni, saj objavljanje črne kronike ni naša osnovna dejavnost.

… da ni nikjer v mestu videti, da imamo zaposlenega mestnega arhitekta.

… da so »utišani občani« tisti srečneži, ki so že prejeli kakšno občinsko priznanje, so pri občinskem koritu ali pa še upajo na eno izmed teh možnosti.

… da aktualna politika v Občini Domžale odsvetuje oglaševanje v našem časopisu javnim zavodom in podjetjem v občinski lasti.

… da je težje delati časopis, če politika z javnim denarjem podpira konkurenco.

… da občinsko glasilo Slamnik poroča, kaj je politika naredila. Časopis, ki ga ravnokar prebirate pa o željah občanov, kaj naj politika še naredi.

… da je včasih veljal rek: hvali novo, da več boš veljal. Danes je bolj popularen rek: hvali politiko, da več boš dobil.

… da nesoglasja med željami občanov in občinsko politiko, kako prati javni denar, še kar trajajo in trajajo…

… da Občina Domžale nima resnega interesa za širitev Zdravstvenega doma Domžale. Razlog je popolnoma praktične narave, saj bi za »pranje« ostalo dosti manj javnega denarja.

… da na mnoga vprašanja, zakaj je svetnik Socialnih demokratov Marjan Ravnikar v koaliciji, svetnica te stranke pa v opoziciji, nimamo odgovora. Si pa lahko preberete svetopisemsko zgodbo, ki govori o nekih srebrnikih.

Iz tiskane izdaje časopisa Domžalsko-kamniške NOV!CE 4 2020

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here