Zadržanje odpovedi (odločba inšpekcije za delo)

0
1177

Spoštovani župani in spoštovani svetniki,
Spodaj podpisana Blaž Jazbec in Tomaž Ličen, zaposlena na Prodnik d.o.o. vas vljudno obveščava, da sva prejela odločitev delovne inšpekcije, ki je na podlagi pregleda v družbi Prodnik d.o.o. odločila, da se zadrži učinkovanje prenehanja delovnega razmerja.

Spoštovani župani, dne 20.5.2020 ste objavili sporočilo za javnost, da boste počakali na ukrepe pristojnih institucij, da boste ukrepali skladno s svojimi pristojnostmi kot ustanovitelji.
Vljudno vas pozivava, da sedaj ukrepate, zamenjate nadzorni svet in predsednika nadzornega sveta, ki do danes ni poskrbel, da se preveri najine navedbe in pregleda dokumente.
Hkrati vas vljudno prosiva, da se končno nekdo od županov in svetnikov začne ukvarjati z navedeno problematiko in pregleda dokumente.

Spoštovani, prosiva vas, da direktorju družbe onemogočite, da naju sedaj s pravnimi manevri izloči iz delovnega okolja preden bi se imela možnost zagovarjati na sodišču. Kot navadna delavca v Sloveniji in predstavnika delovnega razreda si namreč ne moreva privoščiti dragih pravnih postopkov in odvetnikov, ter PR svetovalcev in detektivov. Načeloma je tudi sicer za lokalno komunalno okolje uporaba vseh teh sredstev žalostna.

Vljudno prosiva, da enake vatle potem uveljavite za vse in da v primeru, da nas boste spet izločili, da takrat izločite tudi direktorja in predsednika nadzornega sveta do odločitve pristojnih organov ali sta kršila morebitno veljavna pravila, in jih preventivno umaknete z vseh funkcij in z redne plače, in s tem pokažete, da nismo prvorazredni in drugorazredni državljani, kjer imate različna pravila za različne skupine ljudi in sicer vezan na socialni položaj najbolj šibkih skupin v naši prelepi državi.

Za vse informacije sva vam na voljo.

S spoštovanjem,
Blaž Jazbec
Tomaž Ličen

https://www.facebook.com/domzalskenovice/notifications/?section=activity_feed&subsection=mention&target_story=S%3A_I224279081492476%3A641345919785788

 

 

Oglasno sporočilo