Poletni vrvež in dogodki Tisočletja dobrih kupčij

0
1331

Ponudniki, ki delujejo v starem mestnem jedru, so zopet dokazali, da jim je mar za naše prelepo mesto, da se trudijo oživeti ulice in spremeniti nakupovalne navade naših občank in občanov ter jih povabiti v mesto. S tega razloga so se včeraj zvečer zbrali v prostorih kamniškega KIKštarterja in snovali načrte za prihajajoče poletje.

Ker za prijetno vzdušje v Kamniku poleg naših ponudnikov skrbijo tudi nekateri drugi deležniki, so se srečanja z veseljem udeležili župan Matej Slapar, vršilec dolžnosti direktorja Zavoda za turizem šport in kulturo Kamnik Franci Kramar, predsednik KIKštarterja Matjaž Jug in Goran Završnik iz Kulturnega društva Priden možic.

Poleg predlogov in pobud, ki so si jih prisotni izmenjali, je srečanje prineslo tudi konkretne rezultate, ki bodo namenjeni predvsem obiskovalcem Kamnika. Za njih bodo med 24. junijem in 31. avgustom ponudniki pripravili vrsto zanimivih dogodkov, o katerih boste kmalu lahko prebrali tudi kaj več. Naj vam namignemo, čaka vas pestro in zabavno poletje v sklopu Tisočletja dobrih kupčij.

Občina Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here