Zanesljiva zmaga “Modrih” iz Doba in odlična popotnica za sobotni “Vas Classico” z Radomljami !

0
1063

Članska ekipa NK Roltek Dob, ki jo vodi trener Simon Sešlar, je v 3.krogu 2.SNL in v prvi domači tekmi nove sezone gostila ekipo NK Jadran Dekani in jo ugnala s 4:1.

Gostje so sicer bili prvi, ki so zatresli mrežo, a najprej svojo in tako so Dobljani prek avtogola Aleksandra Močiča tudi povedli z 1:0. V izteku 1. polčasa so “Modri”iz Doba poskrbeli za izdatnejšo prednost, saj je v 48. minuti tekme gol za Dobljane dosegel Tadej Rems in postavil rezultat polčasa 2:0.

V nadaljevanju so Primorci uspeli rezultat znižati in sicer v 58. minuti tekme, ko se je med strelce vpisal Rok Jakomin. A veselje je goste hitro minilo, saj je le 3 minute kasneje za novo povišanje v polno zadel Tadej Rems, ki se je tako že drugič na tekmi vpisal med strelce.

Piko na i ob odlični predstavi Dobljanov pa je postavil Simon Gregorin, ki je zadnjem delu tekme poskrbel za utrditev vodstva, saj je v 81. minuti gol dosegel za vodstvo s 4:1, to pa je bil tudi končni rezultat srečanja med NK Roltek Dob in NK Jadran Dekani.

Glavni sodnik srečanja, Alen Bubek, je imel na tekmi precej dela in je pokazal tudi 8 rumenih kartonov. Pri Dobljanih so tako “porumeneli” Kristijan Šipek, Albert Račič in Luka Gajič, pri gostih pa Rene Piciga, Žiga Perhavec, Maj Mittendorfer, Tadej Žonta in Adem Zyba.

Čestitke Dobljanom za visoko in zanesljivo zmago!

#VsiZaŠAMPIONEizDoba!

3.KROG 2.SNL: NK ROLTEK DOB : NK JADRAN DEKANI 4 : 1 (2 : 0) FT
Rems (48′, 61′), Gregorin(81′); Močič(28′-ag), Jakomin(58′)

Foto: Lado Vavpetič

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here