Predsednik KD Calcit s spodbudnimi željami

0
942

Leto 2020 si bomo na žalost zapomnili tudi zaradi koronavirusa. Že spomladi je čez noč ustavil večino življenja v naši državi in nič drugače ni bilo s športom. Ko bi morali gorski kolesarji začeti z dirkami, so te odpadle druga za drugo. Nismo se predali, tako kot ne podjetja in ljudje. Trenirali smo, se prilagodili razmeram in upali, da se kmalu vrnemo v ritem, ki smo ga vajeni. Ujeli smo ga poleti, ko so se sprostili ukrepi do te mere, da smo lahko tekmovali na prvih dirkah.

Vsi smo bili srečni, da lahko ponovno treniramo in dirkamo. Ogromna zahvala gre našim najboljšim trenerkam in trenerjem, ki so za nas skrbeli vsak dan. Vzpodbudne besede, nasmehi, videoposnetki in fotografije ter iskanje novih načinov treningov so nas pripravili, da smo bili ob “drugem začetku” sezone pripravljeni na dirke in da smo v njih lahko uživali. Ob tem ne smemo pozabiti na vodstvo Kolesarskega društva Calcit iz Kamnika ter vseh pokroviteljev, podpornikov in staršev. Brez njih bi le stežka izpeljali sezono.

Bolj kot je šla sezona proti koncu, z več zaskrbljenosti smo ugibali, kaj nas čaka jeseni. Z novimi ukrepi, prepovedjo tekmovanj in treningov se spopadamo vsi, ob tem pa trdno verjamemo, da bomo zaradi tega še močnejši. Z vodstvom kluba, trenerkami in trenerji, starši, pokrovitelji in podporniki bomo skupaj prebrodili vse težave in ”obvozili vse ovire”.

Članom Calcit Bike Teama je ob prekinitvi sezone spodbudne želje namenil predsednik KD Calcit Ciril Grkman in zapisal:

“Dragi naši Calcitovci,

leto se počasi izteka in kot vidimo, nam jo je covid močno zagodel. Kot športniki smo vedno pozitivni in moramo optimistično gledati naprej v novo sezono. Tekme so bile odpovedane, razen redkih izjem in državnega prvenstva, ki smo ga zelo dobro zaključili. Za 14 dni nam je covid popolnoma ustavil vse aktivnosti, ki smo jih načrtovali za jesenski del. Vendar za dežjem vedno posije sonce, katerega že težko pričakujemo in ga bomo tudi pričakali.

Želim vam, da ostanete veseli in pozitivni in se veselite skupnega druženja Calcitove družine kolesarjev. V vmesnem času pa upoštevajte navodila trenerjev, ki vam že sedaj dajejo vzpodbudne misli za naprej in navodila za treninge.”

PR Calcit Bike Team
Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here