‘Vsake ponujene priložnosti sem zelo vesel!’’

0
904

Zadnje gostovanje v letošnjem koledarskem letu se je zaključilo z remijem. Napeto srečanje v Murski Soboti sta v taboru Domžal zaznamovala strelec izenačujočega zadetka Dario Kolobarić in izjemno razpoloženi vratar Grega Sorčan. Muro je v 17. minuti v vodstvo popeljal Nino Kouter.
”Gostovanje v Murski Soboti je vselej zelo zahtevno, tokrat pa je bilo zaradi mehke travnate površine še toliko težje. V dvoboj smo vstopili zelo spodbudno, vendar Mura nas je kaznovala s hitrim protinapadom. Kljub zaostanku je bila žoga še naprej v naših nogah, manjkala pa je poteza več v zaključni tretjini. Domači nogometaši so v drugem polčasu vršili močan pritisk na naša vrata in vratarju Sorčanu se lahko samo zahvalimo, da smo tokrat ostali v igri vse do zaključka tekme, ko je Dario Kolobarić po vstopu v igro poživil dogajanje in poskrbel za izenačenje,” je po napetem dvoboju na Fazaneriji povedal desni bočni branilec Denis Adamov.
Adamov, ki je v Domžale prišel v poletnem prestopnem roku, je v začetni enajsterici zaigral tretjič, en nastop je mladi bočni branilec vpisal tudi v pokalnem tekmovanju: ”Vsake ponujene priložnosti sem zelo vesel. Po Aluminiju in Mariboru sem tokrat nastopil tudi proti Muri, ki je znova potrdila svojo kvaliteto. Ko je Sorčanu uspelo do 70. minute zaustaviti vse poskuse domačih, sem preprosto vedel, da bomo izenačili. Muro smo uspeli kaznovati in gol je padel ravno po podaji Andraža Žiniča, ki me je na desni strani obrambe zamenjal le nekaj trenutkov pred tem,” je dejal vidno zadovoljni Adamov.
Domžalčane do zaključka letošnjega leta čakata še dve domači tekmi, prva bo na sporedu že v sredo: ”Z današnjim dnem smo vstopili v zadnji delovni teden v letu 2020. V sredo in nedeljo se bomo pomerili z Aluminijem in Bravom, nato pa odhajamo na zimski odmor. Želimo si dveh zmag in temu primerno se bomo tudi podali v obe tekmi. Igramo namreč doma, tukaj pa vsi vemo, da je igrišče v zares odličnem stanju,” je sklenil 21-letni avstrijski nogometaš.
Besedilo: Nejc Berce
Foto: Lado Vavpetič

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here