Predsednik Calcit Bike Teama ob koncu leta: Skupaj bomo še boljši

0
996

Predsednik kamniških gorskih kolesarjev iz Calcit Bike Teama Ciril Grkman – Cufi je ob koncu leta   2020 izpostavil, da je bilo obdobje težko za vse. Veseli ga, da je klub v zahtevnih časih stopil skupaj in nadaljeval z delom. To bi bilo zelo težko brez tistih, ki verjamejo v Calcit Bike Team, zato se v imenu kluba ob izteku leta vsem zahvaljuje za podporo. »Skupaj bomo še boljši,« sporoča Cufi.

»Dragi Calcitovci,
iztekajoče se leto je bilo za vse težko, nenavadno in drugačno. A verjamem, da smo se vsi v tem letu veliko naučili. Naučili smo se vztrajati, iskati nove načine, motivacijo in spoznali kaj novega o sebi. Smo športniki in za nas velja, da smo pozitivni, optimistični in vztrajni. Tega smo se držali vsi, ko smo morali zaradi covida prekiniti sezono prvič in tudi drugič. Vsi smo stremeli k enakemu cilju – da se čim prej vrnemo na treninge in dirke in da spet uživamo v najljubšem opravilu, to je gorskem kolesarjenju.

Naj ob koncu leta izrazim veliko zahvalo tekmovalcem, trenerjem, staršem, podpornikom in sponzorjem. Vsi ste del velike Calcitove družine in brez vas ne bi zmogli. Verjamem, da bomo skupaj premagali vse prepreke in da bomo kmalu spet skupaj uživali v treningih, dirkah, druženjih in bodrenju drug drugega. Skupaj bomo še boljši.

Vam in vašim bližnjim želim mirne, lepe in srečne praznike. Ostanite zdravi.«

PR Calcit Bike Team

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here