Odzivi po remiju v Stožicah

0
347

Derbi ljubljanske kotline se je v Stožicah zaključil brez zmagovalca. Borbena predstava tokrat ni ponudila zadetkov. Pri Domžalčanih so nevarneje zapretili Kolobarić, Ibričić in Jakupović, z izvrstnim posredovanjem pa se je v nadaljevanju izkazal vratar Mulalić.

Glavni trener Dejan Djuranović: “Točka v Ljubljani je vedno dobrodošla, smo si pa seveda želeli vseh treh. Prisotnega je torej nekaj obžalovanja, saj smo si v drugem polčasu pripravili kar nekaj lepih priložnosti, ki pa jih nismo izkoristili. V zaključkih akcij nismo bili dovolj kvalitetni, tako da si več žal nismo zaslužili. Prvi polčas smo bili podjetnejši, nato je malce pobude prevzela Olimpija, a ne glede na večjo posest žoge, v igri ni bilo občutnejših razlik. Bili smo si zelo enakovredni in s tega vidika je tudi točka uspeh.”

Vezist Benjamin Markuš: “Zelo sem vesel, da sem na zahtevnem gostovanju prvič dobil priložnost za dokazovanje v začetni enajsterici. O sebi ne bi rad veliko govoril, mislim pa, da sem svoje naloge dobro opravil. Tekma je bila skozi celotnih 90 minut zelo dinamična in na vsaki strani smo videli po nekaj priložnosti. Zavedali smo se kvalitete nasprotnika, a vseeno smo si skupaj s soigralci želeli zmago. Žal nam danes ni uspelo, vendar tudi točka na takšnih tekmah, kot je dvoboj z Olimpijo, predstavlja uspeh.”

Branilec Gregor Sikošek: “Še naprej smo neporaženi, kar je po uvodnih štirih tekmah spomladanskega dela zelo pozitivno. Po dvoboju s Celjem smo še drugič zapored uspeli v gosteh ohraniti mrežo nedotaknjeno in z borbeno predstavo zadržali vse nalete Olimpije. Na drugi strani smo pred domačimi vrati prihajali v lepe priložnosti, toda nimamo si kaj očitati. Za nami je čvrsta tekma, že kmalu pa bo tukaj nedelja in domači spopad z Gorico, kjer želimo nadaljevati z dosedanjo formo!”

Besedilo: Nejc Berce
Foto: Lado Vavpetič

Oglasno sporočilo