Barvitih 10 let Športno atletskega društva Mavrica

0
456
bty

Že 10 let Športno atletsko društvo Mavrica gradi svojo paleto aktivnih in zabavnih programov za otroke, odrasle in družine.
Inovativne vsebine, povezovanje narave z gibanjem in povezovanje družine v gibanju je naša pot naslednjih 10 let.
Od 150 članov in vse do 600 članske družine smo ponosni na svoje delo, vaditelje in vaditeljice, kot tudi prostovoljce v društvu.
V Domžalah in Kamniku skrbimo za otroke, ki si želijo gibanja, druženja, narave in povezovanja.
Srce društva predstavljam, kot predsednica društva že od samega začetka. Na društvo in ljudi, ki delamo v društvu sem izjemno ponosna in hvaležna.
Naši programi kot so ATLETSKA ABECEDA, GIBALNE URICE, ABECEDA ŠPORTA, DRUŽINSKA ATLETIKA, ZDRAVA VADBA ABC, VADBA ZA ZDRAV HRBET, MAVRIČNA ABECEDA GIBANJA, IGRIVA GIMNASTIKA, MAVRIČNA ŽOGA,…so programi uspeha in programi, ki bodo živeli še dolgo.

Indijanske, naravoslovne, športne, ribiške, modelarske, od kmetije do kmetije, od bazena do bazena so počitnice, ki jih udeleženci še dolgo ne bodo pozabili.
Aktivni tečaji rolanja, rolkanja, drsanja in plavanja so otrokom in odraslim prinesli dobro mero ravnotežja in koordinacije. V skrbi za ranljive skupine, pa v projektu Dobrodelni z dejanji naredimo veliko za otroke OŠ Roje.
10 let je za nas veliko in v znamenje našega dela, aktivnosti in pripadnosti kraju Vas vabimo, da si v času od 26.4. – 15.5.2021 v knjižnici Domžale ogledate razstavo društva, kjer se morda v foto posnetkih nekateri tudi najdete. Namen foto-razstave je pokazati, prestaviti in navdušiti člane in nečlane nad gibanjem, naravo in tudi prostovoljstvom.
V septembru 2021 je v načrtu veliki Mavrični piknik, kjer bomo 10 let Mavrice iskreno in skupaj lahko proslavili.

Več o ŠAD Mavrici si seveda lahko preberete tudi na naši spletni strani društva https://sadmavrica.si/

Predsednica društva, Mojca Grojzdek

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZJE IN RAČUNALNIKA!

Oglasno sporočilo