Dobljani z 2:0 odpravili Krko

0
927

Minuli krog je postregel z izjemnim nastopom članske ekipe NK Roltek DOB, ki jo v nadaljevanju prvenstva ponovno vodi Jernej Javornik, “Modri” pa so v uvodni tekmi 13.kroga 2. SNL v Športnem parku Dob pri Domžalah gostili ekipo NK Krka iz Novega mesta ter jo ugnali z 2:0, oba gola pa je dosegel Žiga Repas.

Dobljani so prikazali odlično nogometno predstavo, na vratih »Modrih« pa je ponovno blestel Matic Čretnik. Z novimi tremi točkami na prvenstveni lestvici 2.SNL so se zavihteli tik pod vrh in že “dihajo za ovratnik” sosedom iz Radomelj, saj za njimi zaostajajo “le” 3 točke. Zmago so Dobljani podarili poškodovanemu kapetanu Klemenu Kunstlju in mu zaželeli čim hitrejše okrevanje.

Za komentar po tekmi smo prosili tudi domačega trenerja Javornika, ki je dejal:
“Prva tekma po petih mesecih ni pokazatelj točnega stanja naše ekipe. Fantom čestitam za zmago, mislim, da so odigrali odlično tekmo. Po prikazani igri smo bili boljši nasprotnik in zmaga je zasluženo ostala doma.”, je na kratko komentiral tekmo strateg domačih, Jernej Javornik.

13. krog 2.SNL:
NK ROLTEK DOB : NK KRKA NOVO MESTO 2 : 0 (1 : 0)FT
Repas Žiga (33′, 49′)

Kot že zapisano v uvodu, so Dobljani z osvojenimi 31.točkami skočili na 2.mesto v 2.SNL, v prihodnjem krogu pa odhajajo na prvo letošnje gostovanje in sicer v Bilje, kjer se bodo prihodnjo soboto, 27.marca 2021 ob 15.uri pomerili s tamkajšnjo ekipo ND Bilje.

Čestitke ekipi in strokovnemu štabu za zmago!

Gregor Horvatič, Press NK Roltek Dob
Lado Vavpetič


Oglasno sporočilo