NK Kalcer Radomlje : NK Fužinar 1:1

0
1002

Začelo se je tekmovalno dogajanje tudi v 2. SNL. Rezultati so pokazali, da bo dogajanje v drugi slovenski ligi pestro in enako zanimivo kot v prvoligaški druščini.
Radomlje, prvouvrščena ekipa jesenskega dela prvenstva, je 21.3. v radomeljskem športnem parku gostila fante s koroškega kluba. NK Fužinar. Klub, ki zaseda osmo mesto na lestvici, je bil ustanovljen leta 1937, pred kratkim pa dobil novega trenerja članske selekcije. To je postal Robert Koren, ki je bil v času svoje igralske kariere neko obdobje tudi kapetan slovenske nogometne reprezentance.

Rumeno – črni bojevniki, so v tekmo vstopili pogumno in borbeno, a na drugi strani naleteli na zelo neugodnega in kompaktnega nasprotnika. V prvem polčasu so si priigrali kar nekaj priložnosti, najprej se je v priložnosti znašel novi napadalec domačih, Senad Jarović, nekaj minut kasneje je s prostega strela z desne strani, žogo v kazenski prostor poslal Anže Pišek, vendar domači niso bilo konkretni v zaključku. Do nove priložnosti so domači fantje prišli, ko je po desni strani prodrl Blaič in poslal močno žogo v pet metrski prostor. Prvi polčas se je tako končal brez zadetkov. V drugi polčas so domači vstopili odločno in napadalno in kmalu prišli do priložnosti po odbiti žogi v kazenskem prostoru nasprotnika, Luka Cerar žal ni uspel spraviti žoge za hrbet gostujočega vratarja. Luka Cerar se je v novi priložnosti znašel v 55. minuti, vendar je bila gostujoča obrambna linija na pravem mestu. Spremljali smo dokaj izenačen drugi polčas in prvi gol na tekmi, tako videli šele v 70. minuti, ko je goste v vodstvo popeljal Koritnik. Končni rezultat tekme, pa je z izenačujočim zadetkom v 90. minuti, postavil naš Anže Pišek.

krog 2.SNL
NK KALCER RADOMLJE : NK FUŽINAR 1:1

Se je pa včeraj v naši neposredni soseščini, zgodila tekma po zaslugi katere, je prišlo do rahlih sprememb na vrhu lestvice. Novomeška Krka je bila namreč ves jesenski del sezone, edina neporažena ekipa lige. Od 21.3. nič več. Roltek Dob je Krko premagal in se zavihtel na drugo mesto lestvice. Radomlje s 34 točkami ostajajo prve, Dob s tremi točkami manj, pa drugi.

Vir: NK Radomlje


 

Oglasno sporočilo