Dobrodošla zmaga za utrditev prvega mesta

0
836
14.krog 2.SNL
ND Beltinci : NK Kalcer Radomlje 0:2
Strelca: Senad Jarović, Luka Guček
28.3. so rumeno – črni bojevniki gostovali v Prekmurju, pri klubu, ki na lestvici zaseda 12. mesto. Če bi gledalci lahko bili na tekmi, bi videli dva zadetka. Enega v prvem in enega v drugem polčasu. Videli bi tudi tekmo, na kateri je sodnik pokazal deset kartonov. Devet rumenih in enega rdečega. Radomlje so namreč od devete minute tekme dalje, igrale z igralcem manj po tistem, ko je naš Zvonimir Blaić dobil rdeč karton.
Strelca za Radomlje sta bila en napadalec in en branilec. Senad Jarović je mrežo Beltincev zatresel v 30. minuti. Luka Guček pa je z zadetkom v 69. minuti, postavil končni rezultat tekme. Ob tem velja omenit, da sta se včeraj oba premierno vpisala med radomeljske strelce. Tako Senad kot Luka sta včeraj v statistiko vpisala svoj prvi gol v rumeno – črnem dresu. Čestitke, fanta. Prvega ne pozabiš nikoli. Medtem, ko je Luka že nekaj časa član naše standardne zasedbe, je Senad naša najbolj sveža okrepitev v članski vrsti. Ekipi se je pridružil februarja. Ta 23 letni, 195 cm visoki, v Nemčiji rojen napadalec, ki je v preteklosti igral za Dob, Domžale, ter nazadnje v prvi slovaški ligi (Spartak Trnava in Zlate Moravce) je zelo dobrodošla okrepitev v našem napadu.
Naši sosedje in večni rivali – Roltek Dob – so doživeli poraz na gostovanju v Biljah, Krka pa je zmagala. Dob je tako padel z drugega na tretje mesto, novomeška Krka, ki za vodilnimi Radomljami zdaj zaostaja štiri točke, pa spet skočila s tretjega na drugo mesto.

Iskrene čestitke fantom za zmago, ki je bila priborjena dosti težje, kot bi se glede na končni rezultat tekme, morda lahko zdelo. Zmaga še kako potrebna za utrditev prvega mesta na lestvici, samozavest in stabilnost.

Dušan Jambrošič

Vir: NK Radomlje

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here