Kronika Policijske postaje Kamnik (od 3.5. do 9.5.2021)

0
1032

3. 5. 2021
PROMETNA NESREČA V MOSTAH
Policisti so v Mostah obravnavali prometno nesrečo v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in kolesar. Kolesar je bil v nesreči lažje poškodovan. Vozniku osebnega avtomobila je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o pravilih cestnega prometa.

TATVINA MOPEDA IN KOLESA V VRHPOLJU
Neznani storilec je v Vrhpolju pristopil do zaklenjenega mopeda znamke Tomos avtomatik A3 in ženskega kolesa znamke Douglas rdeče barve, ki sta bila shranjena pod nastreškom ob stanovanjski hiši, in ju odtujil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na okrožno državno tožilstvo.

TATVINA OSEBNEGA AVTOMOBILA V KAMNIKU
V Kamniku je bil preko noči odtujen avtomobil znamke Porsche cayenne.
Vozilo je bilo najdeno na območju Ljubljane.

4. 5. 2021
TATVINA DENARNICE V MERCATORJU
V trgovini Mercator je neznani storilec odtujil denarnico, ki jo je oškodovanka odložila na pult pri blagajni. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na okrožno državno tožilstvo.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU PO TELEFONU
V Kamniku so policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru zaradi žaljenja po telefonu. Po vseh zbranih obvestilih bo kršitelju zaradi žaljenja izdan plačilni nalog.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU V KAMNIKU
Policisti so v centru Kamnika obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je prišlo do verbalnega spora. Po zbranih obvestilih bo izdan plačilni nalog.

IZSILJEVANJE
Policisti so na območju Kamnika obravnavali kaznivo dejanje izsiljevanja.
Po zbranih obvestilih bo zoper storilca podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU V KAMNIKU
Policisti so v Kamniku obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je prišlo do verbalnega spora med mamo in sinom. Zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru je bil kršitelju izdan plačilni nalog.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU V KAMNIKU
Policisti so v Kamniku obravnavali kršitev javnega reda in miru. Kršitelj je v prepiru grozil in pljuval. Zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru bo kršitelju izdan plačilni nalog.

VOŽNJA V NARAVNEM OKOLJU
Na območju Komende so policisti ugotovili, da je voznik osebnega avtomobila z vožnjo v naravnem okolju poškodoval gozdne in travnate površine. Po vseh zbranih obvestilih zoper voznika sledi ustrezen ukrep.

5. 5. 2021
GROŽNJE
Policisti obravnavajo kaznivo dejanje grožnje, ki jih je na območju Kamnika brat izrekel sestri. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na okrožno državno tožilstvo.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU V KAMNIKU
Policisti so v Kamniku obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je prišlo do spora med družinski člani. Zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru je bil kršitelju izdan plačilni nalog.

6. 5. 2021
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Na parkirišču trgovine Jata je prišlo do prometne nesreče s pobegom zaradi nepravilnega premika z vozilom neznanega voznika, ki je trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve povzročitelja le te sledi ustrezen ukrep.

7. 5. 2021
POVOŽENJE DIVJADI
Na regionalni cesti Kamnik-Ločica je voznik z osebnim avtomobilom povozil srno in pri tem poškodoval vozilo.

8. 5. 2021
KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU V KAMNIKU
Policisti so v Kamniku obravnavali kršitev javnega reda in miru. Do spora Kršitelj je v prepiru grozil in pljuval. Zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru bo kršitelju izdan plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Na regionalni cesti Kamnik – Duplica je prišlo do prometne nesreče s pobegom zaradi neprilagojene hitrosti. Policisti so povzročitelja izsledili in mu izdali plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Na lokalni cesti Kamnik – Zgornje Palovče prišlo do prometne nesreče s pobegom zaradi neprilagojene hitrosti. Policisti so povzročitelja izsledili in mu izdali plačilni nalog.

9. 5. 2021
PROMETNA NESREČA NA PARKIRNEM PROSTORU
Na parkirišču v Volčjem Potoku se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

SPOR SOSTANOVALCEV
Policisti so v Kamniku obravnavali spor med sostanovalcema. Pri tem je bil en udeleženec poškodovan. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na okrožno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo