Prometni nesreči v Mengšu

0
1295

Včeraj, 31.5.2021 okoli 21.30 se je na cesti od Kamnika proti Mengšu zgodila prometna nesreča, v kateri je bil po do sedaj znanih podatkih udeležen kolesar, ki je padel in se lažje telesno poškodoval.
V postopku je preizkus alkoholiziranosti pri njem pokazal 0.69 mg/l alkohola v izdihanem zraku, prav tako ni upošteval signalizacije o prepovedi vožnje s kolesi.
Policisti vse okoliščine prometne nesreče še preiskujejo in nadaljujejo z zbiranjem obvestil, med drugim tudi zaradi suma, da bi bilo lahko v nesreči udeleženo še kakšno vozilo.

Danes, 1.6.2021 nekaj pred 6. uro se je na Kolodvorski cesti v Mengšu zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in motorist.
Po do sedaj znanih podatki je do prometne nesreče je prišlo, ker je voznica v krožišču odvzela prednost motoristu. Pri tem se je motorist huje telesno poškodoval in bil z reševalnim vozilom odpeljan v UBKC Ljubljana, njegovo življenje pa ni ogroženo. Policisti so zavarovali kraj in opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.
Vir: Policijska uprava Ljubljana

_____________________________________________

Danes, 1. 6. 2021 ob 5.48, smo bili preko ReCO 112 na pozivnike obveščeni o prometni nesreči “LEK MENGEŠ, PROMETNA MOTORIST NA TLEH, UDELEŽBA Z OA, KROŽNO KRIŽIŠČE, POŠKODOVANI RC KOLODVORSKA CESTA”.
Izvozili smo z GVC 16/25 in šestimi člani posadke. Med vožnjo smo od ReCO dobili dodatne podatke, da je bil motorist brez čelade in ima poškodovano glavo. Na kraju smo našli huje poškodovanega in negibnega motorista. Z ekipo bolničarjev smo ga oskrbeli do prihoda NMP Domžale ter reševalcem pomagali pri oskrbi. Na kraj so prispeli tudi kolegi iz PGD Kamnik. Poškodovani motorist je bil z reševalnim vozilom prepeljan v UKC Ljubljana. Z GVM-1 in tremi člani smo izvedli delno zaporo na rondoju Grobeljska ter pomagali pri usmerjanju prometa. Na kraj so prispeli tudi policisti PP Domžale ter patrulja prometne policije LJ-Brdo, ki je popisala dogodek.
Vir: PGD Mengeš

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here