Priklon poletju 2021

0
704

Karate-Do klub Atom Domžale, je na travnatih terasah jamarskega doma na Gorjuši, 18. 6. 2021, organiziral tradicionalni karate trening v naravi. Tehnik, ki se je pripravljal na vsakoletno prireditev v spomin na Adama Ravbarja, graščaka krumperškega gradu, znamenitega vojščaka, ki je v bitki pri Sisku, s kranjskimi vojščaki, odločilno pripomogel, pri pregonu turških vpadov, je po zvočniku objavil, Gorjušo je zasnežilo. Tako je bilo videti udeležence v belih oblačilih – kimonah, ki so z vadbo zavzeli zeleno površino pod gostiščem.

Organiziranemu treningu v naravi, pozdravu in priklonu začetku poletja, ki prinaša toplino sonca in brezskrbne poletne dni, se je tudi tokrat udeležilo lepo število mladih in starejših članov ljubljanskega karate kluba Funakoshi Gichin,  pod vodstvom mojstrice Ksenije Pevec 2.Dan, kamniškega kluba Kobushi, ki ga vodi mojster karateja Miha Gavez 3.Dan in večjim številom domžalskega Karate-Do kluba Atom, s svojimi mojstri. Vadbo je skupaj z inštruktorji vodil Sensei Lovrenc Kokalj 6.Dan Renshi, ki je tudi idejni vodja in privrženec organizirane vadbe borilnih športov v stiku z naravo, ne glede na letni čas in vreme.

Pred odhodom domov, je gostišče Jamarski Dom, Gorjuša, vse udeležence pogostilo z odlično sladico. Priklon poletju, vedno zadiši po materini dušici.

Varno poletje vsem in ne skačite v vodo, če ne veš za njeno globino. Oss!

Zenmedia

 

 

 

Oglasno sporočilo