Glavni trener Dejan Djuranović po tekmi s Koprom

0
841

Po remiju z Mariborom so Domžalčani v Kopru zabeležili šesti poraz v sezoni. Tekmo 4. kroga, ki v avgustu ni bila odigrana zaradi evropskih obveznosti, so zaznamovali štirje zadetki domačih.

”Koprčani so nas kaznovali ob nepravem času. Varčevali so z energijo, nam prepustili pobudo in nadzor nad dogajanjem. Uspešno smo pazili na hitre protinapade, ampak ob pomanjkanju zbranosti smo v zaključku prvega polčasa po zaslugi dveh neumnosti prejeli dva zadetka. Zaostanek je tako ob premoru bil velik,” je dejal glavni trener Dejan Djuranović.

Med strelce sta se na Bonifiki vpisala Arnel Jakupović in Slobodan Vuk, šlo je za 1199. in 1200. zadetek rumene družine v 1. SNL, a domači so v obeh primerih nemudoma odgovorili z novim golom: ”V drugem polčasu smo se dvakrat vrnili v igro, a zaradi neumnosti nismo uspeli vzpostaviti premoči, ki smo jo imeli na začetku drugega dela igra. Najprej smo klonili za 3:1, čez nekaj trenutkov takoj po zadetku Vuka pa rezultat 4:2.”

”Razlog za poraz so individualne napake oziroma v določenih trenutkih zamujanje pri pokrivanju in neodgovornost. Koper ima v napadu veliko kvalitete in ponujeno so znali izkoristili,” je dejal Djuranović. Domžalčani bodo zadnjo tekmo pred oktobrskim reprezentančnim premorom odigrali v soboto, ko bo na sporedu gostovanje pri NK Tabor Sežana (15.00).

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Sportida

 

Oglasno sporočilo