NK Dob na skupščini MNZ Ljubljana

0
420

54.Volilna skupščina Mnz Ljubljana: ŠD DOB/NK Roltek DOB PREJEL SREBRNO PLAKETO ZA 60.LET DELOVANJA, ŽAN CERAR NA VOLITVAH IZVOLJEN V IZVRŠNI ODBOR MNZ LJUBLJANA!

Stadion Stožice je bil tokrat prizorišče “netekmovalnega” nogometnega dejanja in sicer se je v dvorani poslovnega kluba stadionskega kompleksa izvedla 54.volilna skupščina Medobčinske nogometne zveze Ljubljana(MNZ Ljubljana), sicer največje medobčinske nogometne zveze, ki deluje pod okriljem Nogometne zveze Slovenije(NZS) na kateri so volili in izvolili novo vodstvo zveze, na zvezi pa so sodelovali tudi naši predstavniki, v vlogi delegatov s volilno pravico pa sta NK Roltek DOB zastopala Aleš Breznik in Žan Cerar, slednji tudi, kot kandidat za člana Izvršnega odbora Mnz Ljubljana, kateremu so delegati vseh klubov zaupanje tudi izkazali in ga izvolili v IO MNZ Ljubljana.

Za predsednika Mnz Ljubljana je bil ponovno izvoljen mag. Gvido Mravljak. V NK Roltek DOB seveda Žanu Cerarju in mag. Gvidu Mravljaku, kakor tudi vsem ostalim izvoljenim v organe Mnz Ljubljana čestitamo in jim želimo uspešen mandat.

So pa na 54.skupščini podelili tudi priznanja in plakete in ene izmed le-teh je bilo deležno tudi naše Športno društvo Dob in naš nogometni klub NK Roltek DOB, ki je v teh dneh obeležil-o 60 LET DELOVANJA, SREBRNO PLAKETO pa je ob odsotnosti Bojana Gasiorja, predsednika ŠD DOB, prevzel Žan Cerar.

Še enkrat čestitke in Vse najboljše NK Roltek DOB za 60. ROJSTNI DAN!

📝Gregor Horvatič., Press NK Dob
📸 Marko Klinc, Fotolife
.

mag. Gvido Mravljak, Predsednik Mnz Ljubljana

Oglasno sporočilo