S točko so bolj zadovoljni Prekmurci

0
295

Prva liga Telemach, NK KALCER RADOMLJE : NK MURA 2:2 (1:0)
Nedelja, 24.10.2021; 14.krog, Mestni stadion Domžale

1:0 Božić (24.), 2:0 Božić (60.), 2:1 Lotrič (74./11 m), 2:2 Maroša (87.)

V nedeljo so se na Mestnem stadionu v Domžalah Mlinarski fantje pomerili proti ekipi iz Prekmurja.
Tekmo so veliko boljše odprli domačini, ko je Nuhanovič že v 6. minuti sprožil močan strel z razdalje in ogrozil vrata gostujočih.
Nato pa je sledila 24. minuta in zasluženo vodstvo Radomljanov. Lepa akcija se je začela pri Zabukovniku, nato je Šarič v kazenskem prostoru našel Guzino, ta pa je žogo odložil Božiču in Radomlje so povedle z 1:0.
V 42. minuti so tudi gostje iz Mure prvič resno ogrozili vrata Marjanoviča, ko je s strelom iz razdalje poizkusil Klepač.
Samo minuto kasneje pa je Šarič na drugi strani priboril najstrožjo kazen za domačo ekipo. Strel z enajstih metrov domači niso izkoristili.
Sledil je drugi polčas in ponovno so ga bolje začeli domači igralci. Po podaji iz kota se je v 54. minuti ponovno izkazal Obradovič, ko je iz golove črte izbil strel Marka Zabukovnika.
V 60. minuti pa so gledalci v Domžalah videli pravo mojstovino Marka Božiča. Žogo je sprejel na robu kazenskega prostora, nato pa jo iz polvoleja zabil v desni zgornji kot.
Samo 4 minute za tem pa je imel Božič izjemno priložnost za še tretji zadetek na tekmi. Močno podajo pred gol je poslal Guzina, a žal je žoga zadela zunanjo stran mreže.
A pot do preobrata Mure se je začela v 74. minuti, ko je glavni sodnik pokazal na belo točko. Strel je izkoristil Lotrič in tako goste vrnil v igro. Drugi gol za izenačenje pa je na nesrečo Mlinarjev v 87. minuti dosegel Maroša.
Tako se je tekma končala z delitvijo točk, s katero so bili tokrat bolj zadovoljni Prekmurci.

Nk Radomlje

Oglasno sporočilo