32. SKIF SLO Karate-Do seminar Murska Sobota 2022

0
1667

Od 21. do 23. janurja, 2022, se je v Murski Soboti, odvijal tradicionalni Karate-Do seminar Shotokan Karate-Do Internacional zveze Slovenije. SKIF Zveza Slovenije, redno povabi vse prijatelje Shotokan karateja, iz bližnje in daljne okolice in s tem daje možnost udeležbe – vadbe pozimi, v malem prehodnem času, tekmovalne sezone. Strokovni svet zveze ima vedno dober program, na koncu seminarja je možnost opravljanja izpitov za višjo stopnjo pasu.
Karate klub Atom Domžale, se zimskega seminarja redno udeležuje in s tem izkoristi možnost skupinske vadbe z vadečimi, s katerimi niso redno v stiku.
Tehnični organizator seminarja, KK Tromejnik Kuzma in vsi prekmurskogorički klubi, z vodjo Jelko Rošker Trajbar 3.Dan, so se potrudili, da so treningi potekali varno, nemoteno in v topli telovadnici. Seminar 60 udeležencev, je tudi tokrat vodil predsednik str. sveta zveze, Shihan Ivan Čerič 8.Dan Hanshi, s članoma str. sveta, Sensei Darjan Rošker 6.Dan Renshi, Sensei Lovrenc Kokalj 6.Dan Renshi.
Vsi izpitniki, so bili odlično pripravljeni. V Atomu je pohvalno napredoval Kyu karateist in odličen tekmovalec, Jakob Šernek, iz Mengša, prvi rjavi pas 3.Kyu.
Podeljene so bile tudi Dan diplome, prispele z Japonske, za izpite črnih pasov, opravljene v preteklosti.

Zenmedia


Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here