Pregled dogodkov Policijske uprave Ljubljana

0
286

Včeraj, 6.2.2022 okoli 8. ure smo bili obveščeni o osebnem vozilu, ki je obstalo izven vozišča za ograjo pri pošti v Kamniku. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega vozila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčila v ograjo in jo prebila, nato pa obstala izven vozišča. Voznica je nato kraj zapustila in odšla domov, kjer so jo kasneje izsledili policisti. V nesreči se je lažje poškodovala. Zoper njo bo uveden prekrškovni postopek.

Včeraj, 6.2.2022 nekaj po 16. uri se je na cesti od Mengša proti Šinkovem Turnu zgodila prometna nesreča, v kateri je bila samoudeležena voznica osebnega vozila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala s ceste, vozilo pa se je prevrnilo na bok. Pri tem se je lažje telesno poškodovala. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Včeraj, 6.2.2022 okoli 14. ure se je na cesti od Šentjakoba proti Domžalam Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in motorist. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik motornega kolesa nepravilno prehiteval vozilo, ki je pred njim zavijalo v levo in trčil vanj. Pri tem se lažje telesno poškodoval. Motoristu, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, je bilo motorno kolo zaseženo. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Policijska uprava Ljubljana

Oglasno sporočilo