Pomembno je, da smo ostali nepremagani

0
160

Domžale in Radomlje sta dobrodelni teden sklenila z remijem. Tekmo, ki je bila s pomočjo Anine zvezdice v znamenju zbiranja hrane za ukrajinske vojne begunce, so s tribune spremljali tudi mladi nogometaši iz akademije Ruh. Enajst fantov je obenem Domžalčane pospremilo na igrišče.

Glavni trener Dejan Djuranović o videnem na občinskem derbiju: “Tokrat ni bilo lepo za oko. Igrišče ni v najboljšem stanju, saj je izmed vseh v ligi najbolj obremenjeno in ne dopušča neke igre. S tem smo obojni imeli težave. Zaradi tega je bilo ogromno preskoka, drugih žog, kjer pa na začetku v tem nismo bili najboljši. Radomlje so imele pobudo. Skozi srečanje se je čakalo na priložnost, ki bi odločila dvoboj. Ni je bilo in ko potegnemo črto, je v takšnih primerih najpomembneje, da ne izgubiš. Glede na razvoj dogodkov je 0-0 realen rezultat.”

O nenevarnosti v napadu: “Tokrat preprosto nismo prihajali na polovico tekmeca ter v zadnjo tretjino. V prejšnjih tekmah smo to znali dobro izvajati in posledično bili nevarnejši za vrata tekmeca. Tudi Radomljani so se čvrsto postavili, delovali so bolj sveže. Zagotovo je to eden od razlogov za nenevarnost, hkrati smo malce zamenjali zasedbo. Opravili smo pet sprememb. Na bočnih položajih, štoperju ter v napadu, kjer smo Percu in Saitoskemu ponudili debitanstska nastopa v prvi enajsterici.“

O končnem razpletu: “Hoteli smo zadržati ničlo v obrambi in čakati na pravo priložnost. V drugem delu igre smo prišli do treh situacij, ki bi jih lahko bistveno boljše izkoristili. S tem bi zahtevno tekmo obrnili v našo prid, a temu žal ni bilo tako. Kljub vsemu, je pomembno, da nismo prejeli zadetka in smo tako ostali nepremagani.”

Besedilo: Nejc Berce
Foto: Lado Vavpetič

 

Oglasno sporočilo