Kronika Policijske postaje Kamnik (od 4.4. do 10.4.2022)

0
1014

4.4. 2022
PROMETNA NESREČA
V Kamniku na Ljubljanski cesti se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

PRIJAVA GOLJUFIJE
Občanka se je zglasila na policijsko postajo in na zapisnik podal prijavo za kaznivo dejanje “Goljufije” s tem, da je znancu posodila denar, katerega pa kljub podpisani pogodbi še ni prejela. Sledi zbiranje obvestil in pa kazenska ovadba na okrožno državno tožilstvo.

POŠKODOVANJE VOZILA
Neznani storilec je na Groharjevi ulici z neznanim predmetom poškodoval zadnje steklo na osebni avtomobil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

DELOVNA NESREČA V PODJETJU ALKAMU D.O.O
Policisti so v naselju Šmarca obravnavali delovno nesrečo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

KAZNIVO DEJANJE ZLORABA BANČNE KARTICE
Policisti so obravnavali kaznivo dejanje zlorabe bančne kartice. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA
Policisti so v križišču regionalne ceste Kamnik Duplica in Mestne Šolske ulice obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila zaradi prekratke varnostne razdalje. Nihče ni bil telesno poškodovan, oba udeleženca preizkušena z alkotestom, ki je po pravili uporabi pokazal 0,0 mg/l v izdihanem zraku. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

PROMETNA NESREČA
Policisti so na Mestni Šutna ulici obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila zaradi napake potopnega stebrička na Kolodvorski ulici. V nesreči sta bila udeležena dva osebna avtomobila. Nihče ni bil telesno poškodovan, oba udeleženca preizkušena z alkotestom, ki je po pravili uporabi pokazal 0,0 mg/l v izdihanem zraku. Udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda
prometne nesreče.

5. 4. 2022
TATVINA ARTIKLOV MERCATOR
Neznani storilec je v trgovini TUŠ v Kamniku odtujil več artiklov in s kraja odšel. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

KAZNIVO DEJANJE ZANEMARJANJE MALDOLETNE OSEBE IN SUROVO RAVNANJE
Policisti so obravnavali kaznivo zanemarjanje mladoletne osebe in surovo ravnanje. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA KATALIZATORJA
Policisti so v Kamniku na Klavčičevi ulici obravnavali tatvino katalizatorja. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

NASILJE V DRUŽINI
Policisti so bili obveščeni o nasilju v družini, kjer je kršitelj v družinski skupnosti do svoje partnerke in otrok izvajal psihično nasilje. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA KATALIZATORJA
Policisti so v Kamniku na Zikovi ulici obravnavali tatvino katalizatorja. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA KATALIZATORJA
Policisti so v Kamniku na Klavčičevi ulici obravnavali tatvino katalizatorja. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA
Policisti so v naselju Moste obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

6. 4. 2022
TATVINA AKUMULATORJA
Policisti so na regionalni cesti Kamnik – Ločica obravnavali tatvino akumulatorja z delavnega semaforja. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

INTERVENCIJA
Policisti so v Kamniku obravnavali intervencijo, kjer je kršitelj verbalno žalil svojo teto. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog.

KRŠENJE PREPOVEDI PRIBLIŽEVANJA
Policisti so bili obveščeni o kršenju prepovedi približevanja s stanuje osumljenca, ki z nevarnim predmetom grozil svojemu očetu in materi. Osumljencu je bila odvzeta prostost in odrejeno pridržanje. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TRČILA V DIVJAD
S strani občanke smo bili obveščeni, da je na relaciji Križ, Komenda trčila v divjad in poškodovala vozilo. Voznica je izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Izdano ji je bilo obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče. Prav tako je bila o dogodku obveščena LD Komenda.

TRČIL V DIVJAD
S strani občana smo bili obveščeni, da je na relaciji Kamnik – Stahovica trčil v divjad in poškodoval vozilo. Voznica je izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Izdano ji je bilo obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče. Prav tako je bila o dogodku obveščena LD Stahovica.

DRŽAVLJANI UKRAJINE – VLOGA ZA ZAAČSNO ZAŠČITO
Policisti so obravnavali šest državljanov Ukrajine, ki so podalo vloga za začasno zaščito.

POŠKODOVANJE LOVORIKOVCA
Neznani storilec je v Kamniku poškodoval lovorikovec. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

8. 4. 2022
DRŽAVLJANI UKRAJINE – VLOGA ZA ZAAČSNO ZAŠČITO
Policisti so obravnavali dva državljana Ukrajine, ki sta podalo vloga za začasno zaščito.

POŠKODOVANJE FASADE N ASTANOVANJSKI HIŠI
Neznani storilec je v Kamniku poškodoval fasado na stanovanjski hiši. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA
Policisti so na lokalni cesti Križ – Gmajnica obravnavali prometno nesrečo s sam udeležbo, ki se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti in vožnje pod vplivom alkohola. Povzročitelj zadobil lahke telesne poškodbe in zoper njega sledi obdolžili predlog.

9. 4. 2022
VOZIL PO TRAVNIKU
Policisti so bili obveščeni, da neznani voznik vozil po travniku. Voznik je bil izsledi in zoper njega je bil izdan plačilni nalog po Zakonu o ohranjevanju narave.

ZASEG VOZILA
Policista sta imela na relaciji Zduša – Godič v postopku voznika osebnega vozila, ki je vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bilo omenjeno vozilo proti potrdilu o zasegu predmetov začasno zaseženo in odpeljano v hrambo. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

VINJENA VOZNICA
V naselju Komenda je bila ustavljena voznica osebnega avtomobila, katera je kazala očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar ji je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki pa ga je odklonila, saj ni zažela sodelovati v postopku. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

10. 4. 2022
PROMETNA NESREČA
V Komendi na Glavarjevi cesti se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

TRČIL V DIVJAD
S strani občana smo bili obveščeni, da je na relaciji Moste – Mengeš trčil v divjad in poškodoval vozilo. Voznica je izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Izdano ji je bilo obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče. Prav tako je bila o dogodku obveščena LD Kamnik.

Policijska postaja Kamnik

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here