Sežana ostaja neosvojljiva trdnjava

0
643

Rumeni so tudi na sedmem gostovanju na Krasu ostali brez zmage. Po takojšnjem vodstvu Tabora, ko je z najstrožje kazni zadel Mihael Briški, je izid poravnal Arnel Jakupović, domači pa so s pomočjo VAR tehnologije prišli do treh točk v zaključku srečanja. V 15. minuti je igro zaradi poškodbe zapustil Tibor Gorenc Stankovič.

Dejan Djuranović o odločilnem zadetku: ”Težko je kaj povedati. Na hitro sem si ogledal posnetek in lahko rečem, da gre za sporno situacijo. Ljudje v VAR sobi so se odločili kot so se. Težko je videti takšne zadeve. Prvi igralec je bil v prepovedanem položaju. Ali se je pred Dinom Stančičem še kdo dotaknil žoge in s tem vplival na igro? Težko sodim, a ni kaj. Ta gol je odločil tekmo. Škoda nam je zaradi drugega polčasa, saj smo vanj dobro vstopili. Hitro izenačili in tudi kasneje narekovali ritem igre, osvežili ekipo in ob tem imeli občutek, da gol za preobrat visi v zraku, toda zgodila se je ta prekinitev, zadetek Stančiča in poraz. Čestitke domači ekipi za zmago.”

O igri mladih: ”Sem zadovoljen. Naš namen je, da ti fantje dobijo minutažo in to tudi izkoristijo, saj s tem pridobivajo potrebne izkušnje. Z vnemo in pristopom ni nobenega vprašanja. Vsi z nami trenirajo že cel čas in vselej kažejo pravo mero želje in hotenja, zagotovo pa je igranje v 1. SNL za vse fante preskok. V določenih situacijah bodo sčasoma, ko bo za njimi 30 in več tekem, reagirali boljše. Mladinca Emir Saitoski in Nick Perc sta tokrat odigrala dobro tekmo, ustvarila nekaj lepih priložnosti, tako da verjamem, da bosta tako ona dva kot tudi številni ostali fantje šli v začrtani smeri.”

O naslednji tekmi proti Kopru: ”Domači dvoboj s Koprom bo prišel tik pred polfinalom pokala. Seveda bomo zato razmišljali o srečanju z Bravom in temu primerno prilagodili sestavo ekipe. Priložnost bodo dobili vsi igralci, a do sobotne tekme je še kar nekaj časa. Videli bomo, kako bodo stvari potekale med tednom, in se potem z mislimi na polfinale odločili za zasedbo proti Kopru.”

Besedilo: Nejc Berce
Foto: Lado Vavpetič

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here