Črna serija je zaključena

0
92

Negativna serija rumenih, ki je trajala dva meseca, je zaključena. Po pokalnem porazu so Domžalčani v državnem prvenstvu uspeli odgovoriti in Bravo premagali z 0:2. Pod oba zadetka se je podpisal Arnel Jakupović, ki je sedaj z desetimi goli na četrtem mestu ligaške lestvice strelcev.

Dejan Djuranović o vrnitvi na ŽAK: ”Pokalni izpad je za vse nas predstavljal velik šok. Igralce je bilo potrebno dvigniti, jih prepričati, da je pokal že preteklost. Življenje gre naprej, zato prej kot se bomo pobrali, prej bomo ponovno bili na želeni ravni. Sobotni trening je pokazal, da so fantje pripravljeni. Prikazali so pravo vnemo in energijo, hkrati ni bilo zaznati zamorjenosti. Skozi pogovore sem jih prepričal, da igrajo zase, za klub, njihov osebni status. Da imamo do konca še nekaj tekem, kjer moramo iztržiti čim več in s tem pokazati, da spadamo višje. Fantje so s pravim pristopom in željo to tudi uspeli pokazati.”

S prikazanim tokrat: ”Z odzivom ekipe sem zadovoljen. Vem, da je igralcem težko, saj sem tudi sam v svoji karieri doživljal takšne zadeve. Po sredini tekmi zato z moje strani niso bili deležni kritike, obtoževanja, ker vem, da je njim najtežje. Želeli so iti v finale, a razplet v zadnjih desetih minutah ni šel po naših željah. Vsi v klubu smo bili zelo razočarani, kot trener pa moram ekipo čim prej psihološko pripraviti na nove izzive, zato čestitke fantom za odigrano tekmo. Čakali smo na svoje priložnosti, povedli in mirno prišli do konca.”

O zaključku sezone: ”Do konca sezone je na voljo še 12 točk. Borili se bomo za klub, za renome. Poskušali bomo vzeti, kar se da, šli bomo pa tekmo po tekmo.”

Besedilo: Nejc Berce
Foto: Lado Vavpetič

Oglasno sporočilo