Kronika Policijske postaje Kamnik (od 8.3. do 14.3.2021)

0
758

8.3.2021
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Neznani voznik je v Podgorju pri vzvratni vožnji trčil v sesalno mesto zraven avtopralnice, ga poškodoval in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Policisti so na podlagi videoposnetka in z zbiranjem obvestil ugotovili povzročitelja le te in mu izdali plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

TATVINA GRADBENIH ELEMENTOV
V industrijski coni Žeje sta dva neznanca z gradbišča izvršila tatvino gradbenih elementov in se s kraja odpeljala s tovornim vozilom znamke Fiat Ducato, bele barve. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na okrožno državno tožilstvo.

KUPILA IN POZABILA VZETI VINJETO
Občanka je na bencinskem servisu opravila nakup goriva in letne vinjete, ki jo je po opravljenem plačilu pozabila na pultu in kasneje v Ljubljani ugotovila, da jo je pozabila. Sledi zbiranje obvestil, pregled video posnetkov in pa kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

9.3.2021
TATVINA KOLESA
Neznani storilec je preko noči iz hodnika v kleti odtujil zaklenjeno moško gorsko kolo fluorescenčno rumene barve znamke MTB ROCKRIDER in jo popihal iz bloka. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

TATVINA SESALCA
Na Ljubljanski cesti v Kamniku je neznani storilec iz kleti odtujil sesalec znamke Philips in po vsej verjetnosti odšel počistiti stanovanje. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

10.3.2021
ZALOTEN PRI TATVINI
V trgovini Spar je bil občan z dolgimi prsti zaloten pri tatvini artikla manjše vrednosti. Zoper storilca sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Policista sta imela na Kolodvorski ulici v postopku kršitelja, ki sta mu zasegla posušene delce rjavo zelene barve rastlinskega izvora, za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden hitri postopek.

11.3.2021
NAJDENO KOLO V ŠMARCI
Občan je v Šmarci ob teniških igriščih Virtus na obrežju Kamniške Bistrice našel žensko kolo znamke Scirocco exlusive stil rdeče barve, št. okvirja CEK0108421 z nameščeno črno košarico. Občana-ko, ki pogreša svoje kolo naprošamo, da ga z ustreznimi dokumenti prevzame na policijski postaji.

DIMNIŠKI POŽAR V MOTNIKU
V Motniku je prišlo do dimniškega požara in sicer so se vnele saje v dimniku, da ni prišlo do česa hujšega pa je lastnik že preprečil sam, tako da je že pred prihodom gasilcev in policistov na kraj ugasnil peč, posledično se je dimnik ohladil in ogenj je ugasnil. Gasilci so pregledali okolico dimnika s termovizijsko kamero. Sledi poročilo na okrožno državno tožilstvo.

12.3.2021
TATVINA KOLESA
Neznani storilec je v Šmarci iz drvarnice odtujil moško treking kolo znamke Author, neznanega modela, srebrne barve. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA
V Županjih Njivah se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

13.3.2021
INTERVENCIJA
Policisti so v Kamniku obravnavali intervencijo, kjer sta se med seboj sprla partnerja, drug na drugega vpila, se prerivala in se nedostojno vedla. Vročekrvnežema je bil izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

14.3.2021
ZASEG VOZILA
Po lokalni cesti Križ-Komenda je mladoletnica v prisotnosti odrasle osebe vozila osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Na podlagi te kršitve je bil opravljen zaseg vozila in z avto vleko odpeljan v hrambo. Zoper mladoletnico sledi poročilo na Center za Socialno delo, zoper odgovorno osebo pa sledi obdolžilni predlog na sodišče v Kamniku.

Vir: Policijska postaja Kamnik

 

 

 

Oglasno sporočilo