23. Karate-Do seminar »Domžale 2022«

0
1224

S.K.I.F. Karate-Do zveza  Slovenije, je 21. in 22. 5. v veliki telovadnici OŠ Domžale, izvedla 23. domači, tradicionalni Karate-Do seminar »Domžale 2022«. Tradicionalni karate seminar, ki je bil zaradi kovid situacije, 2020, 2021, odpovedan, je bil namenjen vsem  klubom zveze Slovenije, državam članicam  S.K.I.E.F., ter ostalim vabljenim zvezam ( združenja ZKOS ) in klubom Slovenije, ne glede na stopnjo pasu in starost.

Vadba in izobraževanje sta bila pomembna za vse inštruktorje, sodnike in tekmovalce-reprezentante.  Treningi na seminarju so veljali, kot tehnične priprave S.K.I.F.  A –  reprezentance Slovenije za  mednarodne turnirje v letu 2022,  ter projekt  priprav za 15. Evropsko prvenstvo S.K.I.E.F. – Nizozemska, Julij 2022.  Vadba je bila nujna za kandidate, ki opravljajo Kyu in Dan izpit v letu 2022/2023.

Na letošnjem tradicionalnem domžalskem shodu karate privržencev, na zveznem nivoju, se je zbralo 42 vadečih, ki so pod vodstvom glavnega inštruktorja in predsednika strokovne komisije, internacional karate zveze Slovenije, Shihana Ivana Čeriča 8.Dan Hanshi, Senseia Domžal Lovrenca Kokalja 6.Dan Renshi, Senseia Darjana Roškerja 6.Dan Renshi in inštruktorjev klubov, izvajali sobotne in nedeljske treninge, ki so vsebovali osnovne in višje prvine karate-Do športa in veščine. V nedeljo po koncu uradnega dela seminarja, so bili organizirani izpiti za Kyu napredovanja. Tokrat je preverjanje znanja opravljalo 18 domžalskih udeležencev seminarja. Za 9.Kyu so napredovali, Maša Planovšek, Kimara Katarina Campbell, Odin Otar Campbell, Timea Campbell, Val Kordež, Oskar vrtačnik, Mark Planovšek, Urban Učakar, Domen Učakar; Za 8.Kyu rumeni pas, je uspešno opravil

Benjamin Flisar Stankovič in Timea Campbell;

Bernarda Flisar, Branka Strauss, Gaja Mazvita Strauss Tlhaolang, Leon Tshenolo Strauss Tlhaolang, Matic Plavec, so zelo uspešno opravili izpit za 4.Kyu – vijolični pas. Boris Deršek in Liam Letić sta opravila za 3.Kyu, prvi rjavi pas, Luka Deršek je opravil za 2.Kyu, drugi rjavi pas. Bravo!

Oss!

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here