Marjana Grilj novi trener ŽNK Radomlje MEDEX DU17

0
734

Poglavje 2021/22 je zaprto, v Ženskem nogometnem klubu Radomlje pa že nekaj časa pogledujemo proti izzivom, ki jih prinaša sezona 2022/23. Danes predstavljamo prvega poletnega novinca Marjana Grilja, novega trenerja selekcije ŽNK Radomlje Medex DU17.

Za kadetinjami Ženskega nogometnega kluba Radomlje je izjemno uspešna sezona, v kateri dekleta niso oddala niti točke. Niz zmag je bil kronan z zasluženim naslovom državnih prvakinj, kar bo velik motiv za dokazovanje v prihajajoči sezoni. Rumenosrčna zasedba bo nove uspehe lovila pod taktirko Marjana Grilja, medtem ko bo Karmen Ulbin v sezoni 2022/23 delovala kot trenerka selekcij do 13 in 15 let.

Osemindvajsetletnik je stari znanec Športnega parka Radomlje, saj je v preteklosti igral za mlajše selekcije Nogometnega kluba Radomlje, aktivno kariero pa je zaradi poškodbe sklenil predčasno. Marjan prihaja bližnje okolice, iz Dola pri Krašcah, naselja v občini Moravče, profesor športne vzgoje pa je zaposlen kot učitelj športa in podaljšanega bivanja v Osnovni šoli Preserje pri Radomljah.

V preteklosti je deloval kot učitelj smučanja in plavanja ter vaditelj atletike, kot nogometni trener z licenco UEFA A pa je bil od leta 2018 aktiven v Nogometnem klubu Interblock. Na Ježici je bil doslej glavni trener selekcij U10 in U17B ter pomočnik trenerja selekcije U17A.

»Klubu sem se pridružil, ker so me pritegnili vizija, strokovnost, povezanost in organiziranost, Zaradi tega sem se odločil, da stopim v velike čevlje predhodnice Karmen in nadaljujem v tej smeri,« Marjan odgovarja na vprašanje, s čim ga je prepričalo vodstvo rumenosrčnih.

Kakšni bodo cilji v novi sezoni? »Cilji so jasni, spet želimo osvojiti naslov državnih prvakinj. Predpogoj za to je dobro delo na trening, samo predanost delu prinese rezultate. Ne smemo zaspati na starih lovorikah, ampak že julija trdo poprijeti za delo,« še poudarja novi strateg kadetinj, ki dodaja, da letošnji uspeh predstavlja tako odgovornost kot tudi dodatno motivacijo.

Radomljanke bodo naslov državnih prvakinj branile v konkurenci kadetinj ŽNK Nona Pomurje Beltinci, ND Primorje Ajdovščina, ŽNK Cerklje, ŽNK Olimpija Ljubljana, NK Krim, NK Gažon, NK Mons Claudius Rogatec in NK Maribor Tabor. Kadetsko prvenstvo se bo pričelo 27. avgusta, v dvokrožnem sistemu igranja je predvidenih 18 krogov.

ŽNK Radomlje Medex

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here