Tadeja Savnik je kandidatka Gibanja Svoboda za županjo Domžal

0
2857

Za Gibanje Svoboda je lokalno okolje ključnega pomena, saj ima na prebivalce odločanje županov in mestnih svetnikov zelo pomemben vpliv. Zato se je v torek, 20. septembra 2022, v Domžalah predstavila naša kandidatka za županjo Tadeja Savnik. Gre za kandidatko, ki ima konkretne izkušnje na številnih področjih.

Tadeja Savnik namreč v državni upravi že 34 let opravlja naloge na različnih področjih, od financ, do statusnih zadev pa do inšpekcijskega nadzora. Zaposlena je v Uradu RS za nadzor proračuna, kjer opravlja naloge Vodje Sektorja proračunske inšpekcije in je inšpektorica višja svetnica. Področje, na katerem deluje, zahteva visoko stopnjo strokovnosti, izkušenj, poštenosti, odločnosti, odgovornosti in seveda integritete z visoko stopnjo etike. Vse to ima. Skozi bogato kariero je pridobila različne izkušnje dela z ljudmi, za svoje delo pa prejela zahvale in priznanja, tudi države. Poleg vseh delovnih obveznosti, je velik del svojega časa namenila tudi delovanju nadzora javnih zavodov, kot članica sveta v domovih starejših, bila je članica Nadzornega odbora Občine Domžale, izkušnje ima tudi kot sodnica porotnica, prav tako pa segajo te na področje prekrškovnega prava. Ima resnično široko paleto znanj in izkušenj, predvsem pa jo najbolje predstavlja njeno poslanstvo in skrb za javnost dobro, ki je njena prioriteta.

Kdo pa je, ko ni v službi? Uživa v dolgih sprehodih v naravi s svojim kužkom Tobyjem in v druženju s prijatelji. Kot pravi, pa jo najbolj osrečujejo skupni trenutki z njeno družino, hčerkama Tamaro in Nežo. Njen osebni cilj pa je biti zdrava in še naprej zadovoljna in srečna.

Kandidatka je na predstavitvi predstavila tudi program dela, za katerega pa je izpostavila, da želi, da se skupaj z ekipo in Domžalčani, nadgrajuje in oblikuje v program, ki ga bomo po volitvah lahko začeli takoj uresničevati.

Na okrogli mizi sta bili prisotni tudi poslanska Državnega zbora Monika Pekošak, ki je pred tem v Domžalah odprla poslansko pisarno in predsednica Državnega zbora in podpredsednica stranke Gibanje Svoboda mag. Urška Klakočar Zupančič.

PR

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here