Kronika Policijske postaje Kamnik (od 12.12. do 18.12.2022)

0
309

12. 12. 2022
POŠKODOVANJE TUJE STVARI
Neznani storilec je v noči na nedeljo na terasi lokala na kamniški obvoznici poškodoval več stolov in miz. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

INTERVENCIJA V ZASEBNEM PROSTORU
V Godiču je zvečer prišlo do spora med partnerjema, pri tem pa je prišlo do žaljenja in vpitja. Po izvedenem postopku bo izdan plačilni nalog.

POGORELA DVA SMETNJAKA
Na Ljubljanski cesti na Duplici sta iz neugotovljenega razloga pogorela dva zabojnika za smeti. Požar so pogasili gasilci PGD Kamnik in Duplica. Sledi zbiranje obvestil.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM
V naselju Zduša je neznani voznik tovornega vozila poškodoval žleb hiše, nato pa odpeljal s kraja, ne da bi oškodovancu posredoval podatke. Sedli zbiranje obvestil in ustrezen ukrep.

13. 12. 2022
INTERVENCIJA V VEČSTANOVANJSKI STAVBI
V Kamniku je prišlo do spora med sosedi, pri tem pa je eden drugega žalil z neprimernimi besedami. Izdan je bil plačilni nalog.

POŠKODOVANJE TUJE STVARI
V gostinskem lokalu v okolici Kamnika je prišlo do poškodovanja tuje stvari, po tem ko gost zaradi neprimernega psihofizičnega stanja ni bil postrežen. Gost se s tem ni strinjal in se je v lokal vrnil, najprej razgrajal, nato pa še poškodoval nadstrešek lokala. Zoper storilca bo podana kazenska ovadba.

14. 12. 2022
ROP V ZLATARNI V SUPERNOVI
V centru Supernova v Kamniku je neznani storilec prišel do zlatarne in nato z grožnjo z orožjem od prodajalke izsilil, da mu je izročila denar. Prodajalka mu je denar izročila, po dejanju pa se je storilec s kraja odpeljal s kolesom. Policisti o dejanju zbirajo obvestila, zoper storilca pa bo podana kazenska ovadba.

PRETEP NA DRSALIŠČU KAMNIK
Na drsališču na Glavnem trgu je prišlo do spora med mladoletniki, pri tem pa je eden drugega še udaril. Sledi poročilo na Center za socialno delo, saj so vsi vpleteni še otroci.

POŠKODOVANJE TUJE STVARI
V Kamniku je neznanec poškodoval poštni nabiralnik. Na kraju ugotovljeno, da je do poškodbe najverjetneje prišlo s pirotehničnim sredstvom oz. s petardo.

15. 12. 2022
TATVINA IZ STANOVANJSKE HIŠE
Na območju Kamnika je neznani storilec iz stanovanjske hiše izvršil tatvino več kosov zlatnine. O dejanju policisti zbirajo obvestila, sledi kazenska ovadba.

16. 12. 2022
POZABLJEN DENAR NA BANKOMATU
Občan je na bankomatu v Mostah pri Komendi dvignil gotovino, po dvigu pa je kraj zapustil, ne da bi denar vzel. Ta denar je nato z bankomata odtujil neznani storilec. Sledi kazenska ovadba.

17. 12. 2022
NASILNIŠTVO IN TATVINA VOZILA
Policisti so obravnavali sum kaznivega dejanja Nasilništvo, ko je skupina moških napadla drugo skupino, v dejanju pa je bilo naznanjeno tudi kaznivo dejanje tatvine vozila, ki je bilo vpleteno v dogodku. Sledi kazenska ovadba.

18. 12. 2022
INTERVENCIJA V VEČSTANOVANJSKI STAVBI
V Kamniku je prišlo do spora med sosedi, pri tem pa je najprej prišlo do žaljena, nato pa še do fizičnega obračunavanja. Izdan je bil plačilni nalog.

Policijska postaja Kamnik

 

 

Oglasno sporočilo