Najsodobnejši kineziološki center odpira vrata

0
457

Kmalu bo Mengeš dobil nov, moderen, izpopolnjen in dovršen kineziološki premium BODIFIT center in bo namenjen vsem, ki si želijo zdravega, aktivnega življenjskega stila.

5. januarja vrata odpira najnovejši center BODIFIT, sedmi po vrsti, ki bo nadomestil domžalski center, ki je svoja vrata zaprl konec avgusta. Z več kot 1500 kvadratnimi metri uporabnih površin bo to tudi največji in najsodobnejši rekreacijski center na tem delu Slovenije in bo zagotavljal celovit pristop.

Skupinske vadbe, fitnes, regeneracija in še kaj

V kineziološkem centru bo prostor za pilates center ter veliko prostorno dvorano za skupinske vodene vadbe. BODIFIT organizacija, kot najuspešnejša slovenska znamka z 20-letno tradicijo s področja rekreacije, preventive in fitnesa ki je med vodilnimi v kvaliteti in naboru vadb, je poskrbela, da bodo Mengešani in prebivalci okoliških mest, imeli pester nabor le-teh tudi tu. Vodene vadbe za različne starostne skupine, različno fizično pripravljene rekreativce se bodo odvijale tako v jutranjih kot popoldanskih in večernih urah.

Kineziološki center se osredotoča na vse vadbe, še posebej pa so specializirani za izboljšave telesne forme in postrehabilitacijo poslovnežev, športnikov in drugih posebnih ciljnih skupin (nosečnice, starejši, po poškodbah).

BODIFIT Mengeš bo imel še kineziološki center s strokovnimi obravnavami, z diagnostičnimi testiranji telesne sestave, antropološkimi meritvami in FMS-testiranji. V regeneracijskem delu bo predel bo s finsko in infra savno ter prostor za masaže, krio, magnetne in preso terapije.

Tu je še BODIFIT caffee s posebnimi super napitki, zdravimi obroki in drugimi beljakovinskimi napitki in nenazadnje tudi otroški kotiček, kjer se bodo brezskrbno zamotili najmlajši, medtem ko bodo njihovi starši predano vadili na centru.


Izkoristite do -20% popusta na pakete v predprodaji! Pokličite za informacijo in predprodajo 040 800 364. Ponudba velja izključno do odprtja centra BODIFIT Mengeš.


 

Oglasno sporočilo