Kronika Policijske postaje Kamnik (od 26.12.2022 do 1.1.2023)

0
484

26. 12. 2022
PROMETNA NESREČA S POBEGOM V KAMNIKU
Policisti so v naselju Kamnik na Livarsko ulici obravnavali prometno nesrečo s pobegom zaradi premika z vozilom. NN voznik je z neznanim vozilom in registrskimi številkami trčil v parkiran osebni avtomobil in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve voznika sledi plačilni nalog po zakonu v
cestnem prometu.

KAZNIVO DEJANJA NAPAD Z NEVARNIM PREDMETOM
Policisti so obravnavali kaznivo dejanje napad z nevarnim predmetom, kjer je neznana oseba s kovinsko palico napadla gosta v lokalu in zbežala iz kraja. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

POVOZIL DIVJAD
S strani občana smo bili obveščeni, da je na cesti iz smeri Most proti Podgorju trčil v divjad in poškodoval vozilo. Voznik je izpolnjeval vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Izdano mu je bilo obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče. Prav tako je bila o dogodku obveščena pristojna lovska družina.

27. 12. 2022
VLOM V TRGOVSKI CENTER SUPERNOVA V KAMNIKU
Policisti so obravnavali vlom v trgovski center Supernova. Neznani storilec je na vzvod odprl glavna drsna vrata trgovskega centra in nato iz vlomil v trgovine Telekom (EVITEL D.O.O.) frizerskega salona Čopek in cvetličarno Rožcar. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

TATVINA KOLESA
Policisti so na Klavčičevi ulici obravnavali tatvino kolesa znamke Kilimanjaro, tip S-MTB M TEC 29 GENT, zelene barve, vel. 21, ser. št. HRV 120L1088L. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PONAREJEN DENAR
Policisti so obravnavali ponarejen denar na NLB Duplica. Bankovec poslan na ekspertizo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA
Policisti so na regionalni cesti št. 225, odsek 11359, km/k 3,3, obravnavali prometno nesrečo z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeležena izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

ZASEG TELESKOPSKE PALICE
Policisti so imeli v večernem času na Glavnem trgu v postopku osebo, kateri so na podlagi 52.člena ZNPPol in proti Potrdilu o zasegu predmetov zasegli teleskopsko palico. Po ekspertizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

INTERVENCIJA V ŠMARTNEM V TUHINJU
Policisti so v Šmartnem v Tuhinju obravnavali intervencijo, kjer sta se sprla oče in sin. Na kraju je bil kršitelju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

28. 12. 2022
POŠKODOVANJE VOZILA
Policisti so v Kamniku obravnavali poškodovanje vozila na parkirnem prostoru. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM V KAMNIKU
Policisti so v naselju Kamnik na parkirnem prostoru trgovine Lidl obravnavali prometno nesrečo s pobegom zaradi premika z vozilom. NN voznik je z neznanim vozilom in registrskimi številkami trčil v parkiran osebni avtomobil in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve voznika sledi plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM V TERMAH SNOVIK
Policisti so na parkirnem prostoru Term Snovik obravnavali prometno nesrečo s pobegom zaradi premika z vozilom. NN voznik je z neznanim vozilom in registrskimi številkami trčil v parkiran osebni avtomobil in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve voznika sledi plačilni nalog po zakonu v
cestnem prometu.

TATVINA BAJONETA
Policisti so v Kamniku obravnavali tatvino bajoneta. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Policisti so imeli v večernem času na Kolodvorski ulici v postopku osebo, kateri so na podlagi 52.člena ZNPPol in proti Potrdilu o zasegu predmetov zasegli samozapiralno vrečko z NN zeleno posušeno snovjo, rastlinskega izvora. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

29. 12. 2022
PROMETNA NESREČA
Policisti so na Tomšičevi ulici obravnavali prometno nesrečo z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeležena izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

VLOM V OSEBNI AVTMOBIL
Policisti so obravnavali vlom v osebni avtomobil v IC Žeje. Neznani storilec je z neznanim predmetom na vzvod skozi voznikova vrata vlomil v osebni avtomobil in odtujil denar. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

ZASEG PIROTEHNIČNIH SREDSTEV
Policisti so imeli v večernem času na Kajuhovi ulici v postopku tri osebo, katerim so na podlagi 123.člena ZP-1, proti Potrdilu o zasegu predmetov zasegli pirotehnična sredstva – petarde (91+79+3 kose). Po analizi bo zoper kršitelje, uveden postopek o prekršku.

30. 12. 2022
PROMETNA NESREČA
Policisti so V Zgornjem Tuhinju obravnavali prometno nesrečo z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeležena izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM V KAMNIKU
Policisti so na parkirnem prostoru NA Ljubljanski cesti v Kamniku obravnavali prometno nesrečo s pobegom zaradi premika z vozilom. NN voznik je z neznanim vozilom in registrskimi številkami trčil v parkiran osebni avtomobil in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve voznika sledi plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

VLOM V DVA OSEBNA AVTMOBILA
Policisti so obravnavali dva vloma v osebna avtomobila v naselju Volčji potok. Neznani storilec je z neznanim predmetom razbil prednje steklo na voznikovih vratih in tako prišel v notranjost osebnega avtomobila ter odtujil torbici z vsebino. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA
Policisti so v Kamniku na Maistrovi ulici obravnavali prometno nesrečo z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeležena izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

31. 12. 2022
NASILJE V DRUŽINI IN PREPOVED PRIBLIŽEVANJA
Policisti so bili obveščeni o nasilju v družini, kjer je kršitelj v družinski skupnosti do svoje partnerke izvajal fizično in psihično nasilje. Osumljencu je bila odrejena prepoved približevanja do oškodovancev. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo

ZAGOREL SMETNJAK
Policisti so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari in sicer je neznana oseba zakurila smetnjak na Šolski ulici. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

1. 1. 2023
POVOZIL DIVJAD
S strani občana smo bili obveščeni, da je na cesti iz smeri Zgornjih Palovč proti Kamniku trčil v divjad in poškodoval vozilo. Voznik je izpolnjeval vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Izdano mu je bilo obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče. Prav tako je bila o dogodku obveščena pristojna lovska družina.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo